انجیر و لاغری
انجیر “Common fig” دارای 600 گونه میباشد که اغلب انواع آن وحشی یا زینتی هستند، فیکوس کاریکا همان انجیر معمولی است که به عنوان میوه مورد استفاده قرار میگیرد.
انجیر طعم لذیذ و خاصی دارد، به عنوان منبع خوب پتاسیم که عنصری برای کنترل فشار خون است به کار می رود. انجیر منبع مناسبی از فیبرهای غذایی است که گرسنگی را به تاخیر و باعث کاهش وزن میشود.
انجیر و لاغری
انجیر از جمله میوه های تابستانی است که در اوایل خرداد و شهریور به بازار می آید. از انجیر می توان مربا و ترشی درست کرد و با خشک کردن آن می توان در همه فصول استفاده کرد.
انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان کاربرد دارند.
البته زیاده روی در خوردن این میوه باعث نفخ شکم و اسهال میشود و برای افرادی که کبدهای ضعیف دارند نیز مضر است مگر این که انجیر را با گردو مصرف کنند.