خانه / اخبار / توصیه هایی در رابطه با مصرف جگر گوسفند | Sheep liver

توصیه هایی در رابطه با مصرف جگر گوسفند | Sheep liver

Sheep live
توصیه هایی در رابطه با مصرف جگر گوسفند | Sheep liver

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از مواد غذایی همچون جگر سفید و جگر سیاه از پروتئین قابل توجهی برخوردار هستند و این  …

دسته از مواد غذایی معایبی نیز دارند که در گروه گوشت های قرمز قرار می گیرند و سر شار از چربی های ترانس و اشباع نشده است.

وی افزود: جگر سفید در مقایسه با جگر سیاه از چربی کمتری برخوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین بر خوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین های مرغوبتری برخوردار است به همین دلیل در صنایع غذایی و تولید فرآورده های گوشتی بسیار استفاده می شود.
 

وی اظهار داشت: در صورت استفاده از جگر سفید بایستی به طور کامل پخته شود و بعد مورد استفاد قرار گیرد چرا که در صورت عدم صحیح پخت خود دچار بیماری می شود.

وی تصریح کرد: هنگام استفاده از جگر سفید بایستی تعادل رعایت شود زیرا فرد در صورت مصرف زیاد به اضافه وزن دچار می شود.
وی خاطر نشان کرد: از مشکلات مهمی که در جگر سفید وجود دارد کلسترول بالا است که باعث افزایش چربی خون می شود و بهتر است در مصرف این دسته از مواد غذایی تعادل بر قرار شود.

بازنشر » berroz.ir

توصیه هایی در رابطه با مصرف جگر گوسفند | Sheep liver

درباره ی admin

زندگی برای همه یکسان عشق نمیورزه و با شعار دادن هیچوقت دنیا بهتر نشد …

همچنین ببینید

اولین تصاویر از ماهی عجیب و ترسناک Anglerfish

یک ربات زیر آبی که از راه دور توسط پژوهشگران یک مؤسسه زیست شناسی دریایی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *