وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

طرز پخت کوفته نخودچی | آموزش آشپزی

طرز پخت کوفته نخودچی- kofte-nokhod
طرز پخت کوفته نخودچی | آموزش آشپزی

طرز پخت کوفته نخودچی

با ما همراه باشید با طرز پخت کوفته نخودچی که ساده و خوشمزه  است…
مواد لازم : نخود * تره و مرزه * پیاز * رب گوجه * گردو

مواد لازم برای چهار نفر

  • نخود : 350 گرم
  • تخم مرغ : سه عدد
  • سبزی کوفته شامل تره و مرزه از هر کدام: 100 گرم
  • پیاز رنده و سـرخ شده: دو عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
  • گردو رنده شـده: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته نخودچی

نخود را از 24 ساعت قبل خیسانده، سپس در صافی ریخته تا آب آن برود. نخود را چرخ کرده، سبزی کوفته را به صورت ریز خرد کرده و همراه تخم مرغ‌ها، نیمی از پیاز و گردو به نخود اضافه می‌کنیم. مواد را درون قالب ریخته و در روغن روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.
برای تهیه سس این کوفته، باقی‌مانده پیاز سرخ شده را همراه رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم، وقتی که جوش خورد کوفته‌های سرخ شده را داخل سس ریخته و به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا پخته شود. می‌توانیم سس را همراه کوفته‌ها با نان میل کنیم.

  • انرژی کل این خوراک 2055 کیلوکالری
  • انرژی برای هر نفر 513 کالری

منبع : new.ksabz.net حسن رکوعی
گردآوری و بازنشر » berroz.com

طرز پخت کوفته نخودچی | آموزش آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *