گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون برای بهبود بیماری فشار خون، استرس، کم خوابی، چربی و همچنین برای جلوگیری از پیشرفت اماس بسیار مفید است.
محمد هادی پرشاد ثابت متخصص داخلی می گوید
گوشت بوقلمون نقش مهمی در بهبود کم خوابی افراد دارد، گوشت بوقلمون بدون پوست به طور طبیعی چربی کمی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
کلسترول خون را کاهش میدهد، آرامش و سرحال بودن فرد را ایجاد میکند و از سرطان جلوگیری میکند.
گوشت بوقلمون برای افراد ام اسی نیز مفید است، بستگی به نوع ام اس درمانش فرق می کند.
گوشت سرد و گوشت گرم هر کدام تاثیر متفاوتی دارد. گوشت بوقلمون برای نوع دوم و سوم اماس مفید و تاثیر گذار است. البته نمیشود بطور قاطع گفت که برای همه افراد اماسی مفید و قابل درمان است.
گوشت بوقلمون برای درمان نیست کمک کننده برای جلوگیری از پیشرفت ام اس است.
منبع : yjc.ir ♦ jamnews.ir
بازنشر » berroz.com