وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

نان سبوس دار و برنج تیره

نان سبوس دار
نان سبوس دار و برنج تیره

یک کارشناس تغذیه گفت: بهتر است از نان و برنج‌ های تیره سبوس‌ دار استفاده شود. لیلا رضازاده  اظهار کرد: مواد غذایی گروه کربو هیدارت از جمله نان و برنج هرچه رنگ تیره‌ تری داشته باشند، حاوی سبوس بیشتری هستند.

وی احساس سیری را یکی از فواید سبوس دانست که باعث می‌ شود فرد کمتر غذا مصرف کرده و دچار افزایش وزن، چربی، کلسترول و قند خون نشود.

به گفته این کارشناس تغذیه، کربو هیدرات‌ های حاوی سبوس پس از مصرف، قند خون را آهسته بالا می‌ برند؛ این درحالیست که نان و برنج سفید به صورتی سریع قند خون را افزایش می‌ دهند. بر این اساس مصرف کربو هیدرات‌ های تیره و حاوی سبوس برای افراد دیابتی بسیار مفید است.

وی به نقش فیبر موجود در سبوس در پیشگیری از یبوست اشاره کرد و افزود: توصیه می‌ شود افراد نان‌ های تیره از جمله نان سنگک و جو که سبوس بیشتری دارند، استفاده کنند.

رضازاده معتقد است، نان‌ های سفید اشتها را بالا نگاه داشته و به چاقی منجر می‌ شوند. میزان سیری یک کف دست نان سنگک چهار برابر نان لواش است.

منبع : ايسنا * همشهری آنلاین

منبع عکس : shabnamnews.com

بازنشر » berroz.com

نان سبوس دار و برنج تیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *