وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

نکاتی در مورد نگهداری از ترشی ها

نکاتی در مورد نگهداری از ترشی ها

نکاتی در مورد نگهداری از ترشی

ظرفی را که در آن ترشی می اندازید باید از شیشه ضخیم باشد و در ظرف هم محکم بسته شود. شیشه ها را لب به لب پر نکنید، سر ظرف حدود دو سانتیمتر خالی باشد. قبل از بستن در ظرف اطراف لبه آن را به دقت تمیز کنید. شیشه باید به دقت شسته و خشک شود.

نکاتی در مورد نگهداری از ترشی ها

بعد از اتمام کار در ظرف را محکم ببندید و بعد شیشه ها را در جای خنک، خشک و تاریک «ترجیحاً یخچال» نگهداری کنید. سیر به ترشی عطر و طعم خاصی می دهد ولی کسانی که سیر دوست ندارند یا از بوی آن وحشت دارند می توانند ترشی ها را با پودر سیر درست کنند یا اینکه اصلاً سیر به کار نبرند.

بدون شک بهترین ظرف برای نگهداری ترشی ، ظرف شیشه ­ایی است . ظروف شیشه­ ایی به دلیل اینکه با مواد قلیایی و اسیدی هیچ ترکیبی نمی‌دهند و همچنین تغییر رنگ و شکل هم نمی‌­دهند برای نگهداری مواد غذایی که PH بالاتر یا پایین تر از حد معمول دارند بسیار مناسب است.

خود ظروف شیشه ­ایی مناسب است ولی کافی نیست .در حالتی کافی می‌شود که درب ظرف به خوبی بسته شود. اگر درحالت وکیوم قرارگیرید خیلی بهتر است.

محل نگهداری ترشی

يکی از مهمترين نکاتی که در نگهداری از ترشی ها بايد به آن دقت کنيد، محل نگهداری ترشی است. در قديم بيشتر خانه ها زير زمين وسيع ،خشک و خنک داشتند که مکان خوبی براي قراردادن ترشی ها به شمار می رفت، اما امروزه با تغيير شکل ساختمان ها و کوچک بودن انباری ها، بيشتر خانم ها مجبور می شوند ظروف ترشی را داخل خانه نگهداری کنند. از سوی ديگر وسايل گرمازای متعددی مانند شومينه، شوفاژ و بخاری دشمنان اصلی ترشی ها هستند. چون ترشی را بايد حتماً در جای خشک و خنک نگهداريد تا کپک نزند. بنابراين در آپارتمانهای کوچک جايي نيست جز اينکه اين چاشنی های خوشمزه را داخل يخچال بگذاريد.

بازنشر » berroz.com

  • نگهداری از ترشی
  • سیر ترشی را کجا نگهداری کنیم
  • جای نگهداری سیر ترشی
  • طریقه نگهداری ترشی سیر
  • نگهداری ترشی در فریزر
  • سیر ترشی را کجا نگه داریم
  • محل نگهداري سيرترشي
  • محل نگهداری ترشی بادمجان
  • ظرف مناسب برای ترشی سیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *