وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

آموزش آشپزی ایرانی | طرز تهیه ماهی حشو خوراک آبادانی

تهیه ماهی حشو

طرز تهیه ماهی حشو غذایی آبادانی
طرز تهیه ماهی حشو غذایی آبادانی

چند نکته : در انتخاب ماهی صبور دقت کنید که ماهی‌ نه زیاد کوچک باشند و نه زیاد بزرگ (چون کوچک آن، زیاد خار دارد و بزرگ‌ها هم خوب پخته نمی‌شوند. (مغز پخت نمی‌شوند) ماهی صبور بهتر است نر باشد (ماده شکم پف کرده دارد) و تازه؛ ماهی تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد.

ماهی صبور را سرخ نکنید با این کار بوی تا مدت‌ها در خانه باقی می‌ماند. شنبلیله را زیاد سرخ نکنید تا تلخ نشود. مراقب باشید تمر هندی‌تان هم شور نباشد.

تهیه ماهی حشو

مواد لازم:

  • عصاره تمبر هندی ½ پیمانه
  • ماهی‌ صبور 2 عدد
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • گوجه‌فرنگی‌ 2عدد
  • سیر 1 حبه
  • گشنیز 250 گرم
  • شنبلیله 70 گرم
  • فلفل به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوجه فرنگی را رنده می‌کنیم. البته به جای آن می‌توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید. ابتدا داخل‌ شکم‌ ماهی‌ را تمیز می‌کنیم و می‌شوییم. فلس‌ ماهی‌ را لازم نیست جدا کنیم. شکم ماهی را کاملا باز کرده و صاف می‌کنیم .‌ گشنیز و شنبلیله را خوب خرد می‌کنیم. تمبر هندی را در مقداری آب‌جوش حل می‌کنیم و از صافی رد می‌کنیم. مایع بدست آمده عصاره تمبر است که می‌توانید برای تهیه انواع غذاها استفاده کنید. پیاز را کمی سرخ کرده, سپس سیر و گشنیز خرد شده را به آن اضافه می کنیم, وقتی خوب تفت خوردند شنبلیله خردشده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و نمک و فلفل می‌زنیم. توجه کنید که اگر شنبلیله را زیاد سرخ کنید تلخ می شود. در نهایت عصاره تمبر هندی و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کرده و هم می زنیم. مخلوط به دست آمده را روی شکم ماهی ها می‌گذاریم. سپس‌ ماهی‌ها را شکم باز شده و رو به بالا داخل‌ توری‌ ‌قرار داده‌ و آن‌ را روی زغال کباب‌ می‌کنیم‌ یا می‌توانیم‌ آنها را درون‌ فر گذاشته‌ و کباب کنیم.

تهیه ماهی حشو | آموزش آشپزی ایرانی, غذاهای اهوازی, انواع غذا با ماهی, آموزش درست کردن انواع ماهی
تهیه ماهی حشو

منبع : piyazdagh.ir

بازنشر » berroz.com

تهیه ماهی حشو | آموزش آشپزی ایرانی, غذاهای اهوازی, انواع غذا با ماهی, آموزش درست کردن انواع ماهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *