خانه / کدبانو / آشپزی / آموزش آشپزی | طرز آشپزی با روغن کمتر

آموزش آشپزی | طرز آشپزی با روغن کمتر

cooking +oil
طرز آشپزی با روغن کمتر

در این مطلب به چند نکته در مورد نگهداری انواع روغن اشاره شده است. بسیاری از غذاها د ر روغن سرخ می شوند و به بسیاری دیگر روغن را به عنوان چاشنی اضافه می کنند مانند برنج، سالاد و…

روغن مصرفی ما دو منشا مختلف دارد : روغن حیوانی و روغن نباتی .

روغن حیوانی مملو از کلسترول است و مصرف آن توصیه نمی شود . روغن نباتی هم به د و صورت مایع و جامد عرضه می شود . شکل مایع د ارای اسید های چرب اشباع نشد ه است که ارزش غذایی بیشتری د ارد ؛ ولی د ر مقابل حرارت و نور آفتاب آسیب پذیرتر است . روغن نباتی جامد هید روژنه فاقد اسید های چرب اشباع نشد ه است؛ اما د ر مقابل تغییرات د ما مقاومتر است و د یرتر خراب می شود .
نکات قابل توجه د ر خصوص تهیه و مصرف روغن

۱) علایم ظاهری فساد د ر روغن شامل افزایش بو، غلیظ تر شدن روغن مایع، تغییر رنگ و تند شدن آن است .

۲) هنگام خرید روغن به برچسب تولید ، پروانه بهره برداری، پروانه بهداشتی و تاریخ مصرف دقت کنید .

۳) روغن را در محلی خنک، دور از نور و هوا و در ظروف در بسته نگهداری کنید . در ظرف روغن را پس از مصرف حتماً ببندید .

۴) هنگام مصرف روغن، از حرارت کم استفاده کنید . حرارت دادن زیاد و طولانی، روغن مایع را خراب می کند و روغن سوخته می تواند سرطان زا باشد .

۵) روغن اضافی مصرف شده را به ظرف اصلی روغن برنگردانید .

۶) از مصرف مجدد روغنی که چند بار حرارت د ید ه، جدا خودداری کنید .

۷) روغن مایع نباید از سویا تهیه شد ه باشد . روغن حاصل از سویا برای تولید روغن جامد استفاد ه می شود و در حالت مایع به سرعت خراب می شود . روغن های مایع استاندارد موجود د ر بازار ایران، معمولا از آفتابگرد ان تهیه شد ه است .

۸) در مجموع سعی کنید حتی الامکان روغن کمتری برای طبخ غذا استفاده کنید . غذاهای آب پز معمولا ارزش غذایی بیشتری دارند و خطر افزایش چربی خون نیز با استفاده از آنها کمتر میشود .

گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا persianpersia.com | روزنامه اطلاعات

گردآوری و بازنشر » berroz.ir

آموزش آشپزی | طرز آشپزی با روغن کمتر

درباره ی admin

همچنین ببینید

garlic

روش هایی برای از بین بردن بوی سیر از دهان

یکی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراکی ها پس ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *