وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

تغذیه مناسب برای جلوگیری از حالت تهوع در دوران بارداری

morning-sickness-Nausea during pregnancy
تغذیه مناسب برای جلوگیری از حالت تهوع در دوران بارداری

حدود 80% خانم های باردار در سه ماهه اول بارداری، دچار علائم حالت تهوع يا استفراغ هستند. داروهايي براي بهبود حالت تهوع وجود دارد اما مانند ديگر داروها در اين دوران توصيه نمي شود زيرا با احتمال عوارض جانبي همراه است.

بعضي از اين داروها ممكن است باعث ناهنجاري هاي مادرزادي شوند. به علاوه، نه تنها بر معده تاثير مي گذارند بلكه بر مغز و گوش داخلي نيز مؤثر خواهند بود. اين تاثير مشابه عملكرد زنجبيل است.

شناخته شده ترين دارويي كه به خانم هاي باردار توصيه مي شود، ويتامين B6 است كه مفيد بوده و مي تواند علائم حالت تهوع صبحگاهي را تا حدي كاهش دهد.

در سال 1999 سازمان سلامت جهاني توصيه كرد كه كاربرد سنتي ريشه زنجبيل براي پيشگيري از حالت تهوع و استفراغ دوران بارداري مفيد است. البته در اين مورد تحقيقات بسياري انجام شد كه صحت اين توصيه را تاييد مي كند. زنجبيل نسبت به داروهاي ويتامين B6 اين مزيت را دارد كه عارضه جانبي در پي نخواهد داشت. بررسي ها نشان داد كه مصرف زنجبيل در خانم هاي باردار هيچ تاثير سوئي ندارد و گياهي مطمئن محسوب مي شود.

در صورت استفاده از زنجبيل خشك مقدار آن نبايد از 2 گرم در روز بيشتر شود. زنجبيل تازه را نيز مي توان به شكل دم نوش رنده شده و مكيدن يا جويدن تكه اي مصرف كرد. البته بايد معادل ميزان خشك در نظر گرفته شود. 1 تا 2 گرم زنجبيل خشك معادل حدود 10 گرم زنجبيل تازه است كه ريشه اي تقريبا به ضحامت 7 ميلي متر است.
در هر صورت براي اطمينان و پيشگيري از بروز هر عارضه احتمالي بهتر است با پزشك مشورت شود.

همچنين در آخر بايد اشاره كرد كه بعضي از خانم هاي باردار دچار حالت تهوع بسيار شديدي هستند كه روند تغذيه و استراحت آنها را مختل مي كنند. اين افراد در صورت تجويز دارو توسط پزشك نبايد خودسرانه آن را قطع كنند.

منبع:www.Esante.fr
گردآوری و ترجمه : قدس آنلاين- مريم سادات كاظمی
بازنشر » berroz.com

تغذیه مناسب برای جلوگیری از حالت تهوع در دوران بارداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *