خانه / پزشکی / تغذیه سالم / حفظ سلامت با مصرف کم نمک و استفاده از ادویه ها

حفظ سلامت با مصرف کم نمک و استفاده از ادویه ها

Salt
حفظ سلامت با مصرف کم نمک و استفاده از ادویه ها

قدرت ادویه‌ها در درمان بیماری‌ها و حفظ سلامت بدن از طب قدیم تا به حال وجود داشته و پزشکان استفاده از برخی از آنها را به عنوان ادویه روزانه توصیه اکید می‌نمایند.

کار‌شناسان برای حفظ سلامت افراد و جلوگیری از بروز مشکلات سلامتی که در اثر مصرف زیاد نمک به وجود می‌آید به افراد توصیه می‌کنند در غذا‌ها به جای نمک از انواع ادویه‌ها استفاده نمایند.

گفتنی است، مصرف انواع ادویه‌ها و ترشیجات در غذا‌ها سبب کاهش تمایل افراد به مصرف نمک می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، از جمله ادویه‌های دارای خواص درمانی که مصرف آنها در کنار غذا‌ها به جای مصرف نمک توصیه می‌شود، فلفل، زردچوبه، پودر کاری و زنجبیل می‌باشد افزایش فشار خون و بروز نارسایی کلیوی در اغلب موارد در افراد به دلیل رژیم غذایی نامتناسب رخ می‌دهد و مصرف بیش از حد نمک عامل اصلی است.

دانشمندان هشدار می‌دهند، مصرف زیاد از حد نمک باعث بروز انواع سکته‌ها و سایر بیماری‌های غیر واگیر مزمن در افراد می‌شود.

از جمله سس‌ها و سایر ترشیجات که افراد می‌توانند در کنار مواد غذایی خود استفاده نمایند می‌توان سس سویا بدون نمک و همینطور آبلیموی تازه و طبیعی را نام برد.

منبع : به گزارش سرویس علیمی جام نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران

بازنشر » berroz.ir

درباره ی admin

همچنین ببینید

Salt meat

آیا هنگام پخت گوشت به آن نمک بزنیم یا نه؟

اگر به هنگام پخت به گوشت نمک بپاشید آب گوشت از آن خارج می‌شود. بنابراین ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *