خانه / پزشکی / تغذیه سالم / پیاز قرمز شما را از این بیماری فوق العاده خطرناک نجات می دهد

پیاز قرمز شما را از این بیماری فوق العاده خطرناک نجات می دهد

خواص درمانی پیاز قرمز,کورسیتین,ضد سرطان,نتی اکسیدان,مصرف پیاز با غذا,خوردن پیاز قرمز همراه غذا,antioxidant eating food with red onion,berroz.ir
خواص درمانی پیاز قرمز

ترکیبی به نام کورسیتین در پیاز وجود دارد که مقدار آن در پیاز قرمز سه برابر پیاز سفید است.

کامکار جانمیه عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع گفت: پیاز به دو شکل قرمز وسفید در بازار موجود است که یکی از خاصیت‌های آن ضد سرطانی بودن است.
کارشناس تحقیقات گیاهان دارویی افزود: ترکیبی به نام کورسیتین در پیاز وجود دارد که مقدار آن در پیاز قرمز سه برابر پیاز سفید است.

وی با اشاره به مقالات متعددی که درباره پیاز منتشر شده است گفت: وجود کورسیتین که یک آنتی اکسیدان قوی است پیاز را تبدیل به یک ماده ضد سرطانی کرده است.

استادیار پژوهش موسسه درباره ارتباط مصرف همزمان گوشت با پیاز گفت: در بدن همه ما سلول‌های سرطانی وجود دارد که با خوردن گوشت فعال می‌شوند و هنگامی که پیاز همراه آن مصرف می‌کنیم با ماده‌ای که دارد خون را از این سلول‌ها تصفیه می‌کند.

وی گفت: قدیمی‌ها حتماً همراه غذاهای گوشتی و آبگوشت پیاز مصرف می‌کرده‌اند که متاسفانه در حال حاضر کمتر کسی به این صورت غذا می‌خورد. جانمیه در پایان گفت: یکی از عوامل “سرطان استرس” به خصوص هنگام غذا خوردن است و بهتر است غذا را با آرامش و همراه پیاز مصرف کنیم.

منبع : به گزارش سرویس علمی جام به نقل از باشگاه خبرنگاران

باز نشر » berroz.ir    خواص درمانی پیاز قرمز,کورسیتین,ضد سرطان,نتی اکسیدان,مصرف پیاز با غذا,خوردن پیاز قرمز همراه غذا,antioxidant eating food with red onion

درباره ی admin

همچنین ببینید

Heart framing on woman chest with pink badge to support breast c

روش تشخیص سرطان سینه در زنان | Breast Cancer

دکتر لیلا علوی کارشناس مامایی، در برنامه مجله بارداری در خصوص شایعترین سرطان های زنانه ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *