خواص شکلات برای جلوگیری از سکته Chocolate
خوردن شکلات به گفته دکتر اسکار فرانکو و همکارانش از دانشگاه کمبریج در انگلیس خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی همچون حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش میدهد.
پژوهشگران اعلام کردند از خواص شکلات کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی است.
تاثیر شگفت آور خواص شکلات برای جلوگیری از سکته Chocolate
در این تحقیق که در دانشگاه کمبریج با مشارکت بیش از 100 هزار نفر انجام شد؛ تاثیر خوردن شکلات را بر بیماریهای قلبیوعروقی بررسی کردند.
در پنج مورد از تحقیقات، مصرف زیاد شکلات خطر کمتر بیماریهای قلبی عروقی را در پی داشت؛ به طوری که بیشترین میزان مصرف شکلات در تحقیقات، با کاهش 37 درصدی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و کاهش 29 درصدی خطر بروز سکته مغزی همراه بود.
در این حال، در این تحقیقات اشارهای به نوع شکلات مصرفی نشد.
پژوهشگران اعلام کردند لازم است در مورد نتایج این تحقیقات با احتیاط برخورد شود، چرا که شکلات کالری زیادی دارد و مصرف زیاد آن با افزایش وزن همراه خواهد بود و از این رو خطر ابتلا به بیماریهایی همچون دیابت را افزایش میدهد.
پژوهشگران تصریح کردند با توجه به مزایای مصرف شکلات برای سلامتی،لازم است شیوههایی برای کاهش سطح چربی و قند موجود در آن کشف شود.
به گزارش یونایتدپرس از کمبریج، نتایج این تحقیقات در کنگره “انجمن پزشکان قلب اروپا” در پاریس ارائه شد.