خانه / پزشکی / تغذیه سالم / خواص پای مرغ | غذایی نه چندان زیبا اما پرخاصیت

خواص پای مرغ | غذایی نه چندان زیبا اما پرخاصیت

chicken feet
خواص پای مرغ | غذایی نه چندان زیبا اما پرخاصیت

طبق تحقیقات انجام‌ شده “پای مرغ” حاوی بسیاری از پروتئین‌ ها، ویتامین‌ ها و مواد معدنی حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست.

افرادی که دچار مشکلاتی مانند خمیدگی (ناشی از کمبود کلسیم)، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان (راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوان‌ ها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D هستند، می‌ توانند با استفاده از این ماده غذایی درمان شوند.

خواص درمانی

بهترین درمان برای راشیتیسم (نرمی استخوان در کودکان) و پوکی استخوان

جلوگیری و ترمیم نکروز و تحلیل مفاصل و غضروف‌ ها

پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش

جایگزین برای قرص‌ های غضروف ساز

کمک به رشد کودکان و نوجوانان

بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین

ترمیم‌ کننده شکستگی استخوان

بهبود دهنده کمر درد یا دیسک کمر

کنترل فشارخون با پای مرغ

پژوهشگران دریافتند که پای مرغ در کاهش فشارخون مفید می‌باشد. مطالعه اخیر دانشمندان پزشکی حاکی از آن است که 4 نوع پروتئین در پاهای مرغ وجود دارد که نقش مهمی در کنترل فشارخون دارد.

ژلاتین برای سلامتی مفصل

یکی از مزایای باورنکردنی سوپ استخوان واقعی تهیه‌شده با پای مرغ که در سرکه خیسانده شده باشد وجود مقدار زیادی ژلاتین در سوپ فوق می‌باشد. ژلاتین شکل پخته‌شده کلاژن است که نیمی از پروتئین بدن ما را تشکیل می‌دهد.

سوپ پای مرغ تراکم استخوان را افزایش می‌دهد

کلسیمی که از استخوان‌ها وارد سوپ می‌شود آماده جذب در بدن شما می‌باشد و سلاح کاملی در مقابل پوکی استخوان یا هر نوع استخوان‌های ضعیف است. پوکی استخوان (به کاهش تراکم استخوان گفته می‌شود)، اصولاً با روند پیری و افزایش سن ایجاد می‌شود.

عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و تحلیل مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.

به هضم غذا کمک می‌کند

با وجود دیگر مزیت ژلاتین، سوپ استخوان به بدن شما کمک می‌کند که غذاهایی همچون شیر، گوشت و حبوبات را به طور موثرتری هضم کند.

با استرس مبارزه می‌کند

مصرف ژلاتین، کورتیزول اضافی که در اثر استرس تولید می‌شود را خنثی می‌کند، می‌تواند خواب را بهبود بخشد و حافظه و یادگیری را بهتر کند.

روش مصرف

مقدار 500 گرم پای مرغ را پس از تمیز کردن و شستشو، به همراه 3 تا 4 لیوان آب داخل قابلمه‌ای قرار داده و يك عدد پیاز درشت را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهید البته با شعله ملایم. پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را پس از استخوان‌ گیری داخل مخلوط‌  کن ریخته و صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از «عصاره پای مرغ» تهیه‌ شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه‌ شده اضافه و سپس میل کنید.

پای مرغ برای کودکان هم مفید است

قلم پای مرغ سرشار از مواد خون‌ساز و آهن است و برای جلوگیری از پوکی استخوان هم بسیار مفید است و همچنین خواص معجزه‌آسایی در درمان آرتروز دارد. مادران می‌توانند در کنار داروهای تجویزشده توسط پزشک، از سوپ پای مرغ نیز برای بهبودی سریع‌تر فرزندانشان استفاده کنند. حتی در بزرگسالان مبتلا به این بیماری نیز، مصرف عصاره پای مرغ بسیار سودمند است.

نکته مهم

افرادی که مبتلا به بیماری قلبی و چربی خون و کلسترول بالا هستند باید از مصرف آن خودداری کنند و یا اینکه بعد از تهیه آن چربی آن را بگیرند.

منبع : persianpersia.com ♦ jamnews.ir

بازنشر » berroz.ir

خواص پای مرغ | غذایی نه چندان زیبا اما پرخاصیت

درباره ی Asma

همچنین ببینید

sisymbrium irio juice

رفع گرفتگی صدا در طب سنتی | خواص خاکشیر

یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه خاکشیر صدا را صاف و رسا می‎کند, ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *