خانه / کدبانو / آشپزی / روش تهیه دمی گوجه فرنگی

روش تهیه دمی گوجه فرنگی

روش تهیه دمی گوجه فرنگی | آموزش درست کردن غذاهای ایرانی | berroz.ir
روش تهیه دمی گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه فرنگی

روش تهیه دمی گوجه فرنگی | آموزش درست کردن غذاهای ایرانی

پیاز : دو عدد

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

روغن : یک و نیم فنجان

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

سیب زمینی : 750 گرم

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

زعفران : یک چهارم قاشق چای خوری

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

گوجه فرنگی : یک کیلو

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

برنج : چهار فنجان

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

 

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

دو عدد پیاز را در یک و نیم فنجان روغن سرخ می‌کنیم.

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

یک کیلو گوجه فرنگی را ریز خرد کرده، یا در مخلوط کن می‌ریزیم و یا رنده می‌کنیم سپس همراه کمی نمک به پیاز داغ اضافه می‌کنیم.

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

گوجه را در روغن تفت داده تا به روغن بیفتد. سپس سیب زمینی‌ها را خرد کرده، همراه کمی نمک اضافه می‌کنیم. در ظرف را گذاشته تا سیب زمینی‌ها نیم پز شود.

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

چهار فنجان برنج را شسته، همراه دو قاشق مربا خوری سرپر نمک اضافه می‌کنیم. سپس چهار فنجان آب اضافه کرده، در ظرف را می‌گذاریم و گاهی آن را هم می‌زنیم تا برنج نیم پز شود سپس در صورت دلخواه کمی زعفران دم کرده اضافه کرده و آن را با شعله کم حدود یک ساعت دم می‌کنیم.

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

غذا آماده است.

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

دمی گوجه آشنایی با روش تهیه دمی گوجه فرنگی,آموزش آشپزی,طرز پخت دمی گوجه فرنگی,روش,آموزش,نحوه,طریقه,شیوه,پخت,تهیه,درست کردن,دمی گوجه فرنگی,طرز تهیه دمی گوجه فرنگی,berroz.ir

منبع : tebyan.net

آبازنشر : berroz.ir

درباره ی admin

همچنین ببینید

Corn

انواع شیوه های پخت ذرت یا بلال

ما ایرانی ها ذرت را همیشه بصورت کباب روی ذغال و منقل تصور می کنیم ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *