وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

علت خوردن پنیر و گردو با همدیگر

Walnut and Cheese
علت خوردن پنیر و گردو با همدیگر

خوردن پنیر می‌ تواند باعث تحریک و تشدید برخی بیماری‌ ها مانند صرع و سردرد شود.

به‌ طور کلی، شیر و سایر محصولات لبنی پاستوریزه طی فرآیند تولید، حجم بالایی از چربی خود را از دست می‌ دهند و گاهی افزودنی‌ ها و نگهدارنده‌ های مختلفی هم به آنها اضافه می‌ شود. از این رو، معمولا طبع بیشتر لبنیات، سرد و تر است و مصرف آنها می‌ تواند برخی مشکلات گوارشی مانند نفخ یا کولیت را به دنبال داشته باشد.

پنیرها دو نوع تازه و کهنه دارند و طبع نوع تازه آنها، سرد و تر است اما پنیرهای کهنه، طبع گرم و خشکی دارند. با این حال برای هر دوی این پنیرها، مصلح‌های یکسانی در طب سنتی در نظر گرفته شده است. بهترین مصلح پنیر که از گذشته تاکنون بیشتر ما عادت به مصرف آن داریم، گردو است اما می‌توان از سبزی‌های معطر، آویشن، نعناع خشک و حتی عسل هم به‌عنوان تعدیل‌کننده طبع انواع پنیر استفاده کرد. معمولا ممنوعیت خوراکی برای همراه کردن مواد غذایی دیگر با پنیر در طب سنتی مطرح نیست اما خوردن پنیر می‌تواند باعث تحریک و تشدید برخی بیماری‌ها مانند صرع و سردرد شود. از این رو، افراد مبتلا به این بیماری‌ها باید درباره مصرف، نوع و میزان استفاده از پنیر با پزشک خود مشورت کنند.

دکتر غلامرضا کردافشاری، متخصص طب سنتی، استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

منبع: salamat.ir

بازنشر » berroz.com

علت خوردن پنیر و گردو با همدیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *