خانه / پزشکی / بیماری ها / علت کبد چرب در طب سنتی | نوشیدن آب در بین غذا

علت کبد چرب در طب سنتی | نوشیدن آب در بین غذا

Fatty Liver Treatment
علت کبد چرب در طب سنتی | نوشیدن آب در بین غذا

بیماری کبد چرب امروزه با تغییر در نحوه غذا خوردن و گرایش مردم به مصرف فست فود بیشتر به گوش می رسد. این بیماری که اختلال در کارکرد کبد است را می توان به روش سنتی کنترل و درمان کرد.

علی حسینی، متخصص طب سنتی با اعلام این مطلب گفت: کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه نادرست ایجاد می‌شود.در واقع به اختلال مزمن و بدون علامت در کبد گفته می‌شود که به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است.

وی افزود: شایع‌ترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس،مصرف الکل، مصرف دارو بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فست‌فودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا است.

حسینی گفت: کبد به طور طبیعی مزاج گرم و تر دارد بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف می‌تواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود.

این متخصص طب سنتی افزود: بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو یا نوشیدن مایعات سرد باعث سرد شدن کبد می شود که باید محدود شوند.

وی گفت: همچنین کاهش وزن ناگهانی، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی طولانی مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد.

حسینی افزود: بنابراین مصرف سرکه سکنجبین، مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن زیتون توصیه می شود. همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید و عرق شاه‌تره نیز مفید است.

این متخصص طب سنتی گفت: مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین نیز موثر است. همچنین برای سرخ کردن غذا از روغن کنجد و زیتون بیشتر استفاده شود.

منبع : به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از شبکه خبر
گردآوری و بازنشر » berroz.ir

علت کبد چرب در طب سنتی | نوشیدن آب در بین غذا

درباره ی admin

همچنین ببینید

eczema

درمان اگزما در طب سنتی با خواص بابونه

بابونه با تاثیر گذاری بر کار کرد کبد فرد، سیستم ایمنی بدن وی را تقویت ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *