خانه / پزشکی / تغذیه سالم / فواید شکلات تلخ | Dark Chocolate

فواید شکلات تلخ | Dark Chocolate

Dark-Chocolate
فواید شکلات تلخ | Dark Chocolate

از میان شکلاتها پر منفعت ترینش شکلات تلخ است که این روزها طرفداران زیادی دارد ولی وقتی شکلات تلخ میخورید زیاده روی نکنید ؛چون زیاد خوردن آن برای سلامتی مضر است و موجب بیماری دیابت و چربی میشود لازم است این نکته را برای شما خاطر نشان کنیم که مزه اولیه آن کاکائو است که موجب تلخی شکلات شده است پس هر چقدر شکلات درصد تلخی زیادی داشته باشد یعنی مقدار شکر آن کمتر و کاکائوی آن فراوان است.

پس عامل شيريني کاکائو های موجود در بازار، شكری است كه در مرحله توليد اضافه مي‌ شود. اکنون به چند نکته مهم در مورد شکلات تلخ در ادامه می پردازیم.

1 Δ سرشار از آنتی اکسیدان است

شکلات تلخ سرشار از فلاوونوئید ها است. این آنتی اکسیدان که در بیشتر میوه ها و سبزیجات نیز وجود دارند با بسیاری از بیماری‌ ها مقابله می‌ کنند. در واقع به نظر می‌ رسد که شکلات تلخ بیشتر از مواد غذایی دیگر حاوی این آنتی اکسیدان‌ ها می‌ باشد.

2 Δ  شما را باهوش تر می کند

افزایش گردش خون در بدن شما که به واسطه فلاوانول موجود در شکلات صورت می پذیرد، باعث افزایش سرعت عکس العمل و میزان هوشیاری شما می شود و این موضوع باعث می شود تا شما بتوانید امور روزمره بیشتری را انجام دهید.

3 Δ  چاق نمی کند

شکلات سرشار از چربی و کربو هیدرات ها است و به طور متوسط هر 100 گرم شکلات، 500 کالری انرژی دارد. با این حال نباید از رژیم غذایی حذف شود. زیرا شکلات تلخ حاوی مواد مغذی زیادی است که برای بدن مفید است. خوردن مقداری شکلات در روز به جای سایر مواد غذایی پر کالری و بدون ارزش غذایی توصیه می شود. بهتر است روزانه حدود 30 گرم شکلات تلخ (حداقل 70 درصد)، نه کمتر و نه بیشتر بخوریم.

4 Δ خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

محققان با بررسی اثرات شکلات سیاه حاوی کاکائوی زیاد و همچنین شکلات‌ هایی که درصد کاکائوی آنها ناچیز است به این نتیجه رسیدند مصرف منظم روزانه 20 گرم شکلات سیاه 70 درصد باعث بهبود جریان خون می‌ شود. به نظر می‌ رسد خواص مفید و مثبت شکلات تلخ مربوط به خواص پولیفنول موجود در آن است. این مواد باعث آزاد شدن اکسید نیتریت م ی‌شود که رگ‌ های خونی را گشاد می‌ کند و برای همین خون به راحتی در رگ‌ ها جریان پیدا می‌ کند و احتمال ایجاد جرم در جداره های رگ‌ ها کاهش می‌ یابد.

توجه

باید بدانید که نتایج پژوهش‌ های دیگر نشان می‌ دهد شیر مانع از جذب پُلی‌ فنول‌ های موجود در شکلات سیاه می‌ شود و برای همین خواص آنها را نیز خنثی می‌ کند. توصیه می‌ کنیم شکلات را با شیر میل نکنید.

5 Δ از پوست شما محافظت می کند

بهتر است که دیگر به فکر این نباشید که با خوردن شکلات پوست شما جوش خواهد زد. شکلات تلخ به سبب در اختیار داشتن آنتی اکسیدانی با نام فلاونویدز، می تواند از پوست شما در مقابل اشعه فرا بنفش خورشید محافظت کند. البته این بدین معنی نیست که شما با خوردن شکلات تلخ، از کرم ضد آفتاب بی نیاز می شوید.

6 Δ روند پیری را کند می کند

شکلات تلخ یکی از ده ماده غذایی جوانی است. کاکائو در واقع یکی از مواد غذایی سرشار از فلاونوئید و به ویژه آنتی اکسیدان کاتچین است. این آنتی اکسیدان به داشتن بدنی جوان تر و پویا تر کمک می کند. البته باید توجه کرد که فلاونوئید موجود در شکلات شیری یا شکلات سفید که مقدار کاکائوی آن کم است، بسیار کم یا حتی نزدیک به صفر است.

منبع : ladieez.com ♦ hidoctor.ir

بازنشر » berroz.ir

فواید شکلات تلخ | Dark Chocolate

درباره ی Asma

همچنین ببینید

Skin health

خوراکی هایی که سلامت پوست را به خطر می اندازند

غذاها و خوراکی های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *