وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

نوشیدنی هایی که باعث تقویت حافظه می شوند

Memory Improvement
نوشیدنی هایی که باعث تقویت حافظه می شوند

برخی از نوشيدنی ها باعث تقويت مغز می شود. اين نوشيدنی ها توليد خاص يک شرکت ويژه نيست بلکه نوشيدنی های طبيعی است که مصرف آن برای سالم نگه داشتن مغز توصيه می شود. از طرفی مصرف بعضی از نوشيدنی ها نيز منع شده است. از جمله نوشيدنی های الکلی که به کبد ضرر می رساند و باعث کدر شدن مغز (Brain Fog) می شود.

همچنين نوشيدني هاي شيرين براي قلب مضر است و به مرور زمان مشکلات عصبي ايجاد مي کند که روي حافظه و تمرکز تأثير مي گذارد. نوشيدني هاي حاوي مواد شيرين کننده و رنگ مصنوعي براي مغز سمي است و در نهايت روي قدرت شناخت افراد تأثير منفي مي گذارد. از طرفي اين مواد سرطان زا و جهش زاست.

براي تقويت حافظه انجام بازي هاي فکري و مصرف اين نوشيدني ها توصيه مي شود:

آب انار
اين ميوه سرشار از آنتي اکسيدان هاي منحصر به فرد است که علاوه بر بهبود حافظه، قدرت شناختي فرد را نيز افزايش مي دهد. نوشيدن روزي يک ليوان آب انار مفيد است.

چای
چای سياه يا سبز، در تقويت عملکرد مغز موثر است. «EGCG» موجود در چاي سبز علاوه بر تقويت حافظه باعث افزايش روند توليد سلول هاي مغز نيز مي شود. چاي سرشار از آنتي اکسيدان است.

شکلات تلخ
فلاوانوئيد کاکائو، ديواره رگ هاي خون را شل مي کند و در کاهش فشارخون نقش دارد. اين امر باعث مي شود اثر تخريبي کمتري روي مغز ايجاد شود. مصرف يک فنجان شکلات داغ مي تواند خطر بروز سکته را کاهش دهد.

چای دارچين و زردچوبه
دارچين حاوي ۲نوع ترکيب پروآنتوسيانين و سينامالدئيد است که ميزان پروتئين هاي T در مغز را کاهش مي دهد. پروتئين هاي T رسوب مغزي ايجاد مي کند که در بيماري اختلال حافظه نقش دارد. زردچوبه به علت داشتن ماده فعال به نام کورکومين مانع از پيشرفت اين اختلال مي شود. براي کسب نتيجه مطلوب مقدار کمي روغن زيتون نيز به اين نوشيدني اضافه کنيد. روغن زيتون حاوي ترکيبي است که از ابتلا به آلزايمر پيشگيري مي کند.

آب معمولی
علاوه بر اين که ۷۰درصد بدن انسان را آب تشکيل مي دهد، براي دفع سموم و حفظ شادابي پوست، بدن نياز به آب دارد. به همين دليل است زماني که بدنتان دچار کمبود آب مي شود، نمي توانيد درست فکر کنيد و دچار سردرد مي شويد.

آب سيب، هويج و چغندر قرمز
نوشيدنی مخلوط اين ۳ماده، سرشار از آنتي اکسيدان، ويتامين ها و موادمعدني است. چغندر، ميزان توليد اکسيدنيتريک را در مغز افزايش مي دهد و گردش خون را بهبود مي بخشد. هويج حاوي بتاکاروتن است که نه فقط براي چشم مفيد است بلکه از استحاله مغز نيز جلوگيري مي کند. سيب از بروز بيماري استحاله عصب از جمله آلزايمر پيشگيري مي کند.

شير نارگيل
تمامي مواد موجود در نارگيل براي بدن به ويژه مغز مفيد است. اختلال حافظه را مي توان با مصرف اين نوشيدني به تأخير انداخت. اين نوشيدني علاوه بر ايجاد تعادل الکتروليت ها، ويتامين ها و موادمعدني، روند خون رساني به مغز را بهبود مي دهد.

منبع :
گردآوری و بازنشر » berroz.com

نوشیدنی هایی که باعث تقویت حافظه می شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *