خانه / کدبانو / آشپزی / نکاتی درباره نگهداری ترشیها

نکاتی درباره نگهداری ترشیها

نکاتی درباره نگهداری ترشیها torshiha
نکاتی درباره نگهداری ترشیها

ظرفی را که در آن ترشی می اندازید باید از شیشه ضخیم باشد و در ظرف هم محکم بسته شود.شیشه ها را لب به لب پر نکنید، سر ظرف حدود دو سانتیمتر خالی باشد. قبل از بستن در ظرف اطراف لبه آن را به دقت تمیز کنید. شیشه باید به دقت شسته و خشک شود.


بعد از اتمام کار در ظرف را محکم ببندید و بعد شیشه ها را در جای خنک، خشک و تاریک «ترجیحاً یخچال» نگهداری کنید.سیر به ترشی عطر و طعم خاصی می دهد ولی کسانی که سیر دوست ندارند یا از بوی آن وحشت دارند می توانند ترشی ها را با پودر سیر درست کنند یا اینکه اصلاً سیر به کار نبرند.

 گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا

بازنشر » berroz.ir

درباره ی admin

همچنین ببینید

garlic

روش هایی برای از بین بردن بوی سیر از دهان

یکی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراکی ها پس ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *