خانه / پزشکی / تغذیه سالم

تغذیه سالم

ماسک برنج برای جوانسازی پوست

ماسک برنج برای جوانسازی پوست هیچ کس از جوانی و جوان ماندن بدش نمی‌آید. رویایی است که هیچ گاه کهنه نمی‌شود. بسیاری از مردم به ویژه زنان اقدامات مختلفی انجام می‌دهند تا از پیری زودرس پیشگیری کنند. از جمله ی این اقدامات مراقبت‌های پوستی است مانند استفاده از ماسک های صورت. از زمان های قدیم زنان از آب برنج به …

ادامه نوشته »

نشانه های کمبود آهن در بدن چیست؟

نشانه های کمبود آهن در بدن چیست؟ کم خونی یا کمبود آهن به وضعیتی گفته می شود که در آن مقدار هموگلوبین موجود در خون یا تعداد یا اندازه گلبول‌های قرمز خون کاهش یافته و تبادل اکسیژن و دی اکسید کربن بین سلول‌ها و خون دار اختلال می‌شود. فقر آهن شاع‌ترین دلیل کم خونی در جهان است. اگر برای ساختن …

ادامه نوشته »

غذاهای که شاخص گلایسمی پایین دارند برای دیابتی ها

غذاهای که شاخص گلیسمی پایین دارند برای دیابتی ها اشخاصی که دچار بیماری دیابت هستند, رژیم غذایی و مواد غذایی برایشان اهمیت ویژه ای پیدا می‌کند زیرا خواه‌ناخواه برای کنترل قند خون خود باید مراقب خورد و خوراک خود باشند. ما در این مطلب شما را با غذاها و خوراکی هایی آشنا  می‌کنیم که از شاخص گلیسمی پایین برخوردارند. برای …

ادامه نوشته »

زعفران | خواص زعفران | ماسک زعفران

زعفران | خواص زعفران سابقهٔ کاشت زعفران در ایران (به خصوص زعفران قائنات) به بیش از ۳۰۰۰ سال پیش بازمی‌گردد. این گیاه رنگی و گران‌بهای چندین ساله، بدون ساقه‌است و پیاز دارد و چون درخاک کویر به عمل می‌آید، به طلای سرخ و یا طلای کویر شهرت یافته‌است. زعفران به جهت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد به …

ادامه نوشته »

فیبر چیست؟ | فواید فیبر بر سلامت بدن

فیبر چیست؟ | فواید فیبر بر سلامت بدن فیبرها انواع مختلفی دارند و از روش های مختلفی بر سلامت بدن تاثیر می‌گذارند. مردم اصولا از فیبر چیز زیادی نمی‌دانند و کلا فیبرها را فقط در یک دسته جای می‌دهند. اما فیبرها متفاوتند و همه آنها یکسان خلق نشده اند و در دسته های مختلفی طبقه بندی شده اند. بعضی از …

ادامه نوشته »

طرز تهیه دمنوش زعفران | خواص دمنوش زعفران

دمنوش زعفران زعفران “Saffron” به جهت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد به وفور در غذاها (به ویژه همراه با برنج)، صنایع شیرینی‌سازی، داروسازی و صنایع دیگر به مصرف می‌رسد. زعفران طبیعتی گرم دارد و مصرف دمنوش زعفران در دوران بارداری باعث سقط جنین می‌شود. در این مطلب سعی شده تا خواص دمنوش زعفران و طرز تهیه آن بیان شود.

ادامه نوشته »

شاخص قندی یا شاخص گلایسمی چیست؟

شاخص قندی یا شاخص گلایسمی چیست؟ آیا با این عبارات آشنا هستید؟ شاخص گلایسمی (گلیسمی)_ شاخص قندی _ شاخص گلوکز _ بار قندی _ بار گلیسمی که همه اینها با کلمه اختصاری GI هم نشان داده می‌شوند. اگر روی برچسب مواد غذایی که می‌خرید دقت کرده باشید شاید با این عبارات بالا که ذکر شد برخورد کرده‌اید همانند مقدار کالری …

ادامه نوشته »

روغن زیتون و فواید آن

روغن زیتون

روغن زیتون روغن زیتون “Olive oil” بدست آمده از میوه درخت زیتون است. این روغن طبیعی را به وسیله خرد کردن کامل زیتون بدست می‌آورند که از قدیم تا اکنون خواص و کاربردهای زیادی هم در سبد خوراکی هم صنعت داشت است. بیشترین مصرف‌کنندگان آن کشورهای مدیترانه‌ای هستند. 3 کشور عمده تولیدکننده روغن زیتون در جهان، اسپانیا، ایتالیا و یونان …

ادامه نوشته »

میوه های مفید برای دیابت

میوه های مفید برای دیابت اغلب تصور می‌کنند که میوه‌ها برای افراد دیابتی مضر هستند و نباید میوه بخورند. اما میوه هایی هستند که برای کنترل دیابت و کنترل قند خون بسیار مفیدند و  باید در رژیم غذایی افراد دیابتی باشد. میوه ها به این دلیل که مواد معدنی, ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌های زیادی دارند برای دیابتی ها مفید و …

ادامه نوشته »

هندوانه برای دیابتی ها

هندوانه برای دیابتی ها هندوانه، از میوه های تابستانی است که شيرين و آبدار است. همه به میوه های تابستانی علی الخصوص هندوانه علاقه زیادی دارند و در تابستان از این میوه خوشمزه استقبال فراوانی می‌شود. هندوانه برای دیابتی ها آیا هندوانه برای دیابتی‌ها ضرر دارد؟ خوردن هندوانه برای کسانی که به دیابت مبتلا هستند مفید نیست. زیرا قندی که …

ادامه نوشته »