وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

آموزش پخت کتلت برنجی

kotlet e berenj
آموزش پخت کتلت برنجی

مواد لازم

برنج پخته شده ۱ پیمانه
سیب زمینی پخته شده ۳ عدد متوسط
ادویه مقداری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل، روغن به میزان لازم

مواد داخل کتلت

پیاز سرخ شده ۱ پیمانه
گردو یک دوم پیمانه
کشمش یک دوم پیمانه
زرشک یک دوم پیمانه

طرز تهیه کتلت برنجی

ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود بعد روغن مایع سرخ کردنی را به آن اضافه میکنیم.
پیاز سرخ شده را داخل روغن میریزیم و کشمش و زرشک را همزمان اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.

گردو را به مواد اضافه میکنیم و نمک، فلفل، ادویه کاری را اضافه میکنیم.
مقداری نمک به مواد میانی و مقداری هم به مواد بیرونی کتلت میزنیم.
مواد را با هم کمی تفت میدهیم و حرارت را خاموش میکنیم.
برنج را بدون نمک و روغن پخته ایم.
برنج و سیب زمینی را با هم یا چرخ میکنیم یا با دستگاههای مخصوص با هم میکث میکنیم.
تخم مرغ را به مخلوط برنج و سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
نمک و مقدار کمی فلفل اضافه میکنیم.
میتوان به اندازه یک قاشق سوپخوری روغن زیتون هم به مواد اضافه کرد.
مواد را کاملاً مخلوط میکنیم. برای اینکه مواد به دست نچسبد دستمان را خیس میکنیم و از مواد به اندازه یک نارنگی برمیداریم.
ماهی تابه را که داخل آن روغن ریخته ایم روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
مواد خمیر مانند را داخل دست صاف میکنیم و وسط آن از مواد میانی میگذاریم و بعد لبه های آن را روی مواد برمیگردانیم و روی مواد را کاملاً میپوشانیم و با دست سعی میکنیم آن را صاف کنیم.

کتلت ها را داخل روغن با حرارت کم سرخ میکنیم تا کتلت ها مغز پخت شوند.

این غذا نیازی به سس ندارد اما اگر بخواهیم همراه با سس مصرف کنیم میتوانیم این سس  ساده را تهیه کنیم

برای تهیه سس: یک قاشق رب را با روغن خیلی کمی که اگر روغن زیتون باشد بهتر است و مقدار کمی فلفل، نمک، سرکه و مقدار خیلی کم شکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود و همراه غذا استفاده میکنیم.

منبع : ashpaziasan.ir

بازنشر » berroz.com

آموزش پخت کتلت برنجی | آموزش آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *