وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

036-Pork-Sausage
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

خمیر مرغ ماده اصلی و پایه بسیاری از فرآورده های گوشتی کشور که از حدود 15سال پیش به صورت جدی وارد صنعت فرآورده های گوشتی کشور شده است و رفته رفته جایگزین گوشت قرمز شد. اما واقعا خمیر مرغ چیست و چگونه تهیه می شود؟ ممنوعیت استفاده از این ماده در فرآورده های گوشتی باعث شد تا خبرکزاری پارسینه به بررسی چگونگی تولید ماده اولیه سوسیس و کالباس بپردازد.

سایت بروز : از همه ی کسانی که به سلامتی خود و عزیزانشون علاقه دارند مصرانه خواهش می کنم این مطلب رو مطالعه کنند.

در حقیقت خمیر مرغ همان گوشت مرغ است که با روش مکانیکی و به وسیله دستگاه بادر بصورت مایع استحصال می شود. اما واقعا خمیر مرغی که امروزه توسط صنایع فرآورده های گوشتی کشور، مراکز قطعه بندی مرغ، کشتارگاه ها و یا در مراکز غیر مجاز تهیه و مورد استفاده قرار می‌ گیرد از مرغ کامل تهیه می شود؟ (براساس استاندارد ملی و ضوابط کشورخمیر مرغ باید ازمرغ کامل استحصال شود.)

حقیقتا باید گفت خیر زیرا خمیر مرغی که در کشور تهیه می شود مایعی است حاصل از بادر اسکلت باقیمانده از مرغ هائی که ران و سینه آنها جدا شده است و یا از رستوران ها و مرغ فروشی های سطح شهر جمع آوری می شود که دیگر نباید به آن خمیر مرغ بگوئیم و بهتر است خمیر اسکلت یا ضایعات نامیده شود.

آن بخشی هم که از مرغ کامل استحصال می شود متاسفانه از مرغ های تخمگذاری (در صنعت به آنها مرغ هلندی یا مادر می گویند) تهیه می شود و به دلیل جثه ریز و آلودگی که دارند کشتارگاه ها قادر به خروج کامل امعاء و احشای این مرغ ها نیستند و متاسفانه خمیر حاصل از این مرغ ها سرشار از باقیمانده امعاء و احشاء حفره بطنی و صدری است.

به همین دلیل است که دکتر رسول دیناروند رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت تامین سلامت فرآورده‌ های پروتئینی بویژه سوسیس و کالباس، گفت: در سوسیس و کالباس قدم اول حذف خمیر مرغ در تهیه این محصولات است. بخشنامه مربوطه ابلاغ شده و در شش ماه دوم امسال عملیاتی می‌ شود.

در ادامه جهت درک بیشتر موضوع ضمن ارائه گزارش تصویری نحوه استحصال خمیر مرغ و خمیر اسکلت به مشکلات فنی و بهداشتی خمیر مرغ و دستگاه بادر می پردازیم.

دستگاه بادر

Paste Chicken (1)
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

مرغ هلندی موجود در دهانه بادر

Paste Chicken (2)
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

امعاء و احشاء موجود درمرغ های هلندی که قبل از بادر شدن از بادر خارج شد

Paste Chicken (3)
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

نمونه از امعاء و احشائی که در مرغ هلندی حتما وجود دارد

Paste Chicken (4)
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

اسکلت هائی که جهت استحصال خمیر جمع آوری شده است

Paste Chicken (5)
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

اسکلت هائی که بر اثر مانندگی دچار فساد شده است

Paste Chicken (6)
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

ضایعاتی که جهت استحصال خمیر جمع آوری شده بود

Paste Chicken (7)
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

دهانه یک بادر که امعاء واحشاء درآن به وضوح دیده می شود

Paste Chicken (8)
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

خمیر استحصال شده توسط دستگاه بادر

Paste Chicken (9)
حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

منبع : parsine.com

بازنشر » berroz.com

حقایق وحشتناک از محتوای سوسیس و کالباس

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *