وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

خواص چهار شیره توت خرما انگور انجیر

خواص چهار شیره توت خرما انگور انجیر

چهار شیره چیست : معجونی است فوق العاده مفید و طبیعی که مملو از آهن، پتاسیم، کلسیم و … است.
آیا می‌دانید 4 شیره یکی از بی نظیر ترین و بهترین راه‌های درمان کم خونی است.

خواص چهار شیره

در این مطلب با این معجون مفید و فوق العاده و خواص چهار شیره آشنا می‌شوید.

خواص چهار شیره | فواید چهار شیره

این معجون فوق العاده سرشار از پتاسیم، منگنز و پتاسیم است و نیز سرشار از ویتامین‌های B، C و A می‌باشد
که برای تقویت قلب، درمان سرماخوردگی، تقویت بینایی و گلو درد بسیار مفید است.

این معجون دارای فیبر زیادی است که سوء هاضمه را می‌توان با کمک آن برطرف نمود. همانطور که عرض شد این
4 شیره یکی از بی نظیرترین راه های درمان کم خونی است که در طب سنتی رواج دارد.

خواص چهار شیره | فواید چهار شیره

ترکیب چهار شیره

این شیره‌ها هرکدام بصورت جدا، دارای خواص مخصوص خود می‌باشند که اگر ترکیب شوند معجونی بسیار قوی
برای درمان کم خونی است که معجزه می‌کند.

طبع معجون چهار شیره

بنا بر نظر طب سنتی این معجون دارای طبعی گرم است و در فصول سرد سال مانند زمستان بسیار به بدن انرژی
کافی جهت گرم شدن می‌دهد و یکی از بهترین ‌مواد غذایی مفید محسوب می‌شود.

خواص چهار شیره برای کم خونی

این ماده غذایی جهت پیشگیری از کم خونی و فقر آهن بسیار عالی است. آهنی که در این شیره‌ها موجود است
زمانی که ترکیب می‌شوند از مهمترین مواد خون ساز به شمار می‌رود.

این معجون از قرص آهن نیز مفیدتر است زیرا این ماده غذایی جذب آهنش بسیار بالاتر از قرص آهن است زیرا
آهنی که که در قرص وجود دارد ظرف 24 ساعت از بدن دفع می‌شوند اما این مورد در آهن گیاهی صدق نمی‌کند و
آهن گیاهی بسیار عالی جذب سلول‌های بدن می‌شود.

خواص چهار شیره

روش مصرف چهار شیره

طبق توصیه طب سنتی این معجون را هر هشت ساعت به میزان یک قاشق میل نمایید. حتی می‌توانید این یک
قاشق را در یک لیوان آب ریخته و بنوشید. به دو روش می‌توانید این معجون را میل کنید :

روش اول : بزرگسالان می‌بایست هر هشت ساعت یک قاشق غذاخوری و کودکان یک قاشق مرباخوری میل
نمایند.

روش دوم : همچنین می‌توانید بر حسب ذائقه خود دو تا سه قاشق غذاخوری را درون یک لیوان حل کرده و نیز
یک قاشق غذاخوری عرق بیدمشک و یا گلاب را به آن اضافه کرده و سپس میل کنید.

حتی می‌توانید این 4 شیره را با ارده مخلوط کرده و بخورید.

گردآوری : berroz.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *