وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

خواص و روش تهیه دمنوش به

خواص و روش تهیه دمنوش به

دمنوش به

خواص و روش تهیه دمنوش به

به طور کلی به دم کرده گیاهان دمنوش گفته می‌شود که علاوه بر طبیعی بودن و نداشتن عوارض شیمیایی دارای خواص عالی برای انسان هستند تا جاییکه با استفاده از این دمنوش‌ها در طب سنتی می‌توان بدون نیاز به داروهای شیمیایی بسیاری از بیماری‌ها را درمان یا به درمان آنها کمک کرد.

یکی از نوشیدنی‌ها و دمنوش‌های خوش عطر که توصیه می‌شود مصرف کنید، دمنوش به است که این میوه سرشار از ویتامین A و ویتامین B و تانن و املاح آهکی است. دمنوش به کاملا آرامش بخش بوده و برای اعصاب و روان و معده بسیار مفید است و همچنین دارای رنگی زیباست که موجب تقویت قلب می‌شود.

دمنوش به

دمنوش به را هم می‌توان در خانه و هم از بازار آماده تهیه کرد که البته یکی از مشکلاتی که امروزه در جامعه با آن روبرو هستیم این است که سم و سموم محصولات کشاورزی گاها بیش از حد مجاز است و برای بهره بردن از خواص محصولات کشاورزی در صورت وجود نوع ارگانیک آن را تهیه کنید.

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]اگر قصد خرید دمنوش به را دارید، پیشنهاد ویژه ما به شما خرید دمنوش به نیوشا است که کاملا ارگانیک بوده و دارای مهر تایید وزارت بهداشت است که به کشورهای آمریکایی، اروپایی و آسیایی در حال صادرات است و با یکبار تجربه برای همیشه در خاطر شما ثبت می‌شود، چراکه محصولات کاملا در محیط ارگانیک پرورش داده شده و بدون هیچگونه مواد نگهدارنده و شیمیایی به بازار عرضه می‌شوند و این راز پیشرفت و گسترش این محصول ارگانیک در سراسر جهان است.[/box]

خواص و روش تهیه دمنوش به

مراحل تهیه به خشک شده :

برای درست کردن دمنوش به بعد از تهیه به خوب، آنها را شسته و از قسمت درشت رنده، رنده کنید.

حالا می‌بایست آنها را خشک کنیم که می‌توان به‌های رنده شده را روی شوفاژ یا درون میوه خشک کن بگذاریم تا با دمای ملایم خشک شوند.

بعد از خشک شدن، نوبت به تغییر دادن رنگ و بوی آنها می‌رسد که آنها را درون یک ماهی تابه داغ میریزیم تا رنگ آنها به قهوه‌ای عوض شود. با این کار موجب خوش رنگ‌تر شدن دمنوش می‌شویم و همچنین عطر زیادتری را در هنگام درست کردن دمنوش به از خود انتشار می‌دهد.

در مرحله بعد می‌گذاریم تا خنک شوند و بعد با ریختن آنها درون یک ظرف شیشه‌ای درون یخچال می‌گذاریم.

اگر مراحل قبل را به درستی انجام داده باشیم حالا زمانیست که باید از دست رنج خودمان لذت ببریم.

طرز تهیه دمنوش به در خانه :

برای درست کردن یک لیوان دمنوش خوش طعم و عطر به، کافیست به یک لیوان آب جوش درون قوری چینی، یک قاشق غذاخوری از به خشک شده را با مقداری هل و دارچین اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه اجازه دهید به آرامی روی بخار دم بکشد.

بعد از دم کشیدن دمنوش به آن را صاف می کنیم و اگر دوست داشتید با اضافه کردن یک قاشق چایخوری زعفران عطر و رنگ بیشتری به آن میدهیم.

دقت کنید این دمنوش طبیعی نیازی به اضافه کردن شیرینی ندارد، چراکه خود میوه به شیرین است، اما اگر تمایل داشتید بیشتر شیرین شود یک تکه نبات نیز به آن اضافه کنید.

خواص دمنوش به :

  • نرم کننده سینه است.
  • تحریک کننده اشتهاست.
  • از التهاب پلک جلوگیری می‌کند.
  • برای درمان زخم معده مفید است.
  • میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد.
  • تقویت کننده قلب، کبد و معده می‌باشد.
  •  با خوردن به، عرق بدن خوشبو می‌شود.
  • به پایین آوردن کلسترول خون کمک می‌کند.
  • ادرارآور بوده و همچنین به هضم غذا کمک می‌کند.
  • افسردگی ناشی از انواع سردردها را از بین می‌برد.
  • روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی می‌شود.
  • میوه به ضد سرطان است زیرا دارای آنتی اکسیدان می‌باشد.
  •  به خاطر دارا بودن ویتامین ث بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
  • به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند.
  • بهتر است خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف كنند.
  • تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.
  • اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید زیرا فیبر بالایی دارد و تا مدت زیادی شما را سیر نگه می‌دارد.
  • به برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله عفونت‌ روده‌، ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است.
  • علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب‌ دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشك، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تاثیر شگفت‌انگیزی دارد.

گردآوری اختصاصی : berroz.com

دمنوش به و سیب, طبع دمنوش به, دمنوش به ليمو, طرز تهیه چای خشک به, دمنوش سیب, طرز تهیه دمنوش برگ به, طرز تهیه به خشک, خواص چای سیب و به

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *