وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

روش تهیه طالبی بستنی

Cantaloupe Ice Cream
طالبی بستنی

طالبی1 کیلو . شکر 100 گرم . آبلیمو 3 قاشق غذاخوری . خامه 200 گرم

پودر قند 4 قاشق غذاخوری . ثعلب 1 قاشق چایخوری . پودر پسته به مقدار لازم

bastani-talebi-1

طرز تهیه : پوست طالبی را بگیرید و تخم های ان را خارج کنید و درون میکسر طالبی ، شکر ، ثعلب و آبلیمو را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مواد را درون ظرفی فلزی بریزید و در آن را ببندید و چند ساعت داخل فریزر قرار دهید ، هر 30 دقیقه یک بار مخلوط را کمی هم بزنید تا مانع از یخ زدن بستنی شود.

bastani-talebi-2

درون کاسه ای خامه را با پودر قند بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد سپس آن را به بستنی اضافه و مخلوط کنید ، کمی زمان دهید تا بستنی بسته شود ( این مرحله برای طعم دهی بیشتر میباشد و اجباری برای اضافه کردن خامه نیست ).

برای تزئین بستنی را میتوانید درون طالبی خالی شده قرار دهید یا داخل بستنی خوری بهمراه تکه های طالبی ، پودر پسته و … سرو نمائید.

منبع : irancook.ir

بازنشر » berroz.com

روش تهیه طالبی بستنی | Cantaloupe Ice Cream

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *