وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

روش های تشخیص شکلات با کیفیت و بی کیفیت

chocolates
روش های تشخیص شکلات با کیفیت و بی کیفیت

بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام می شود، به وسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاه های حرفه ای سازمان غذا و دارو آنها را رصد کنند، اما دکتر آراسب دباغ مقدم می گوید چند راه ساده وجود دارد که اگر در هنگام خرید به آنها توجه کنیم، تا حدود زیادی می توانیم محصول سالم را از ناسالم تشخیص دهیم.

در این میان به 3 محصول پرمصرف که شبهات زیادی برای تشخیص سلامت وجود دارد (شکلات، عسل و روغن زیتون) اشاره می کنم:

شکلات مرغوب از کره کاکائو و پودر کاکائو درست می شود. گاهی برخی از تولیدکنندگان به جای کره کاکائو که گرانقیمت است، از روغن های گیاهی جایگزین استفاده می کنند و روی بسته بندی محصولشان درج می کنند. این کار تخلف نیست چون تولیدکننده یک محصول با کیفیت پایین تر و با قیمت ارزان تر تولید کرده و مصرف کننده می تواند آگاهانه آن را انتخاب کند.

نشانه شکلات مرغوب چیست؟

اگر تولیدکننده روی محصول خود ننویسد که از کره کاکائو استفاده نکرده، تخلف است. معمولا به شکلات های قنادی کره کاکائو نمی زنند.

تخلف بعدی به این صورت است که پودر کاکائو کم و به جای آن شکر فراوان استفاده می کنند، باید دقت داشته باشید شکلات های باز عموما کره کاکائو ندارند و شکر فراوانی در آنها به کار رفته است. راه تشخیص این است که شکلات مرغوب در دهان بلافاصله آب می شود چون کره کاکائو در دمای 37 درجه ذوب می شود. درحالی که تصور عامه مردم این است که شکلات مرغوب باید سفت باشد و زود آب نشود.

بسیاری از شکلات های نامرغوب در آفتاب نیز آب نمی شود. از طرف دیگر، رنگ شکلات تقلبی کدر است ولی شکلات سالم براق است و چون شکر زیادی ندارد، باید ته مزه تلخی داشته باشد.

منبع : bartarinha.ir
گردآوری و بازنشر » berroz.com

روش های تشخیص شکلات با کیفیت و بی کیفیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *