بهتر است كله پاچه هر چند وقت يكبار مصرف شود زيرا غذايي با انرژي و از پروتئين بالايی برخوردار است.
مرتضی صفوی : اضافه كردن برخي از غذاها همچون كله پاچه در وعده هايی غذايی موجب بازسازی بافت های فرسوده بدن می شود.
وي افزود: يكی از بهترين قسمت های كله پاچه زبان گاو و گوسفند است كه غني از ويتامين B12، است كه طرفداران بيشتری دارد.
صفوی در ادامه گفت: كله پاچه غنی از كلسترول و چربی است انرژي لازم را تامين كرده و بسياری از ويتامين ها و پروتئين ها را به بدن منتقل مي كند و گفتنی است كه ، بايستی در خوردن كله پاچه زياده روی نشود زيرا موجب پديدار شدن انواع بيماری ها مي شود.
وی اظهار داشت: كله پاچه غنی از كلسترول است و به همين دليل بايستی كم مصرف شود و در صورت استفاده بيش از حد مسبب رسوبگذاری در رگ های خونی مي شود و فرد دچار گرفتگی قلب و سكته مغزی مي شود.
وی تاكيد داشت: كله پاچه در وعده صبحانه بايستی قرار گيرد و در وعده های ناهار و شام استفاده نشود چرا كه موجب ناراحتی های معده و بی خوابی می شود.
منبع : ، مرتضی صفوی متخصص تغذيه و رژيم درمای در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران
بازنشر » berroz.com