وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

روش تهیه ترحلوا برای افطار

halva
روش تهیه ترحلوا برای افطار

مواد مورد نیاز ترحلوا

  • آرد برنج 115 گرم
  • شکر 120 گرم
  • آب 170 میلی لیتر
  • گلاب 60 میلی لیتر
  • زعفران دم کرده ½ قاشق چایخوری
  • روغن ½ پیمانه
  • هل کمی

روش تهیه ترحلوا

روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.

کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.

روش تهیه شربت ترحلوا

آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت 3 دقیقه بجوشد.

سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.

منبع :seemorgh.com

بازنشر » berroz.com

روش تهیه ترحلوا برای افطار | ترحلوای شیرازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *