مواد لازم برای ۶ نفر سیب زمینی : یک کیلوگرم* تخم مرغ آبپز سفت: ۴ عدد* پیازچه: ۴ عدد* خیارشور متوسط: ۵ عدد* ژامبون: ۵۰ گرم* سس مایونز: نصف فنجان* سیر: ۲ حبه*آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری*جعفری خرد شده تازه: یک چهارم فنجان* نمک و فلفل: به اندازه لازم
سالاد سیب زمینی به سبک آلمانی,آشپزی,انواع سالاد,آموزش آشپزی,تهیه سالاد,پخت و پز,طبخ انواع غذا,طرز تهیه انواع سالاد,سیب زمینی,با سس مایونز,سالاد سبزیجات,berroz.com
مواد لازم برای ۶ نفر
سیب زمینی : یک کیلوگرم
تخم مرغ آبپز سفت: ۴ عدد
پیازچه: ۴ عدد
خیارشور متوسط: ۵ عدد
ژامبون: ۵۰ گرم
سس مایونز: نصف فنجان
سیر: ۲ حبه
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده تازه: یک چهارم فنجان
نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه
سیب زمینیها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید. سپس آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید آب آنها برود. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. بعد سیب زمینیها را خرد کنید. تخم مرغهای آبپز را پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد کنید. پیازچهها را به صورت نازک و خیارشورها و ژامبون را نیز خرد نمایید. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، خیارشور و ژامبون را بریزید. خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است. در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیری که ریز خرد کردهاید، آب لیمو و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سالاد سیب زمینی آماده است و میتوانید آن را به عنوان پیش غذا یا شام سبک میل کنید.
منبع : فرا نشر
بازنشر : https://berroz.com