وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

سالاد سیب زمینی به سبک آلمانی

سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی به سبک آلمانی

مواد لازم برای ۶ نفر سیب زمینی : یک کیلوگرم* تخم مرغ آبپز سفت: ‌۴ عدد* پیازچه: ۴ عدد* خیارشور متوسط: ۵ عدد* ژامبون: ۵۰ گرم* سس مایونز: نصف فنجان* سیر: ۲ حبه*آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری*جعفری خرد شده تازه: یک چهارم فنجان* نمک و فلفل: به اندازه لازم

سالاد سیب زمینی به سبک آلمانی,آشپزی,انواع سالاد,آموزش آشپزی,تهیه سالاد,پخت و پز,طبخ انواع غذا,طرز تهیه انواع سالاد,سیب زمینی,با سس مایونز,سالاد سبزیجات,berroz.com

مواد لازم برای ۶ نفر

 سیب زمینی : یک کیلوگرم

تخم مرغ آبپز سفت: ‌۴ عدد

پیازچه: ۴ عدد

خیارشور متوسط: ۵ عدد

ژامبون: ۵۰ گرم

سس مایونز: نصف فنجان

سیر: ۲ حبه

آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده تازه: یک چهارم فنجان

نمک و فلفل: به اندازه لازم

 

طرز تهیه 

سیب زمینی‌ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید. سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید آب آن‌ها برود. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. بعد سیب زمینی‌ها را خرد کنید. تخم مرغ‌های آبپز را پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای خرد کنید. پیازچه‌ها را به صورت نازک و خیارشور‌ها و ژامبون را نیز خرد نمایید. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، خیارشور و ژامبون را بریزید. خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است. در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیری که ریز خرد کرده‌اید، آب لیمو و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سالاد سیب زمینی آماده است و می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا یا شام سبک میل کنید.

منبع : فرا نشر

بازنشر : https://berroz.com

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *