وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

سمی سفيد رنگ در آجيل شما !

سمی سفيد رنگ در آجيل شما ! | تغذیه سلامت | بهترین آجیل , مضرات مصرف آجیل شور , نمک زیاد موجود در آجیل‌ها , فشار خون , خوردن آجیل شور , نکات مفید پزشکی
بهترین آجیل

آجیل‌ها به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف می‌توانند انرژی زیادی به ما بدهند ولی باید بدانیم که چطور آنها را بوداده کنیم(تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند.

کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف و انرژی که در هر ۱۰۰ گرم آن ۶۰۰ کیلوکالری دارد بسیار موثر است. نحوه تهیه آجیل‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. گاهی به آجیل‌ها مواد رنگی می‌زنند تا رنگین شوند که اگر از مواد غیرخوراکی تهیه شوند از ارزش غذایی آن می‌کاهد.

وی در ادامه افزود: آجیل‌هایی که به صورت شور تهیه می‌شوند برای سلامتی مفید نیستند زیرا ممکن است زمینه‌ساز پرفشاری شوند.

نمک زیاد موجود در آجیل‌ها سبب می‌شود که تعادل آب و الکترولیت در بدن بهم بخورد و باعث فشار خون در افرادی که مستعد هستند را بوجود بیاورد بنابراین در خوردن آجیل شور باید دقت کرد.

منبع : به گزارش افکارنیوز

باز نشر » berroz.com

سمی سفيد رنگ در آجيل شما ! | تغذیه سلامت | بهترین آجیل , مضرات مصرف آجیل شور , نمک زیاد موجود در آجیل‌ها , فشار خون , خوردن آجیل شور , نکات مفید پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *