وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

طرز استفاده صحیح نمک در آشپزی

طرز استفاده صحیح نمک در آشپزی

 

طرز استفاده صحیح نمک در آشپزی

 

نمک یک نگاهدارنده طبیعی است که مانع رشد قارچ و باکتری می شود. این ماده باعث روشن شدن رنگ غذاها شده، ترشی اسید و شیرینی مواد قندی را افزایش می دهد. از این رو بهتر است مطابق دستور غذایی از آن استفاده شود.
شاید جالب به نظر برسد که نمک می تواند به عنوان شیوه ای از آشپزی بدون چربی به کار گرفته شود.
پوشاندن گوشت با نمک، باعث می شود چربی موجود در گوشت توسط نمک جذب شده و زمان طبخ آن به نصف تا یک سوم کاهش یابد.
● مقدار نمک مورد نیاز
▪ یک قاشق چایخوری نمک به ازای هر لیتر سوپ یا سس
▪ دو قاشق چایخوری نمک به ازای هر ۴۵۵ گرم گوشت خام بدون استخوان
▪ یک قاشق چایخوری نمک به ازای هر چهار فنجان آرد برای تهیه خمیر
▪ یک قاشق چایخوری نمک به ازای هر سه فنجان آب برای پخت سبزیجات
▪ یک قاشق غذاخوری نمک به ازای هر دو لیتر آب برای پخت ماکارونی

 

[مریم نورامینی]

 
گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
www.persianpersia.com/lifestyle

روزنامه ایران :منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *