وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

فینگر فود | طرز تهیه جیب تاجر

فینگر فود | طرز تهیه جیب تاجر

فینگر فود چیست ؟ یعنی غذای انگشتی، غذای لقمه‌ای، لقمه‌های کوچک … که اینروزها بخاطر راحتی در پذیرایی و تنوع زیاد و زیبایی ظاهر، بسیار محبوب شده‌اند.

طرز تهیه جیب تاجر

در اینجا یک نمونه فینگر فود لذیذ و خوشمزه به اسم جیب تاجر را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه جیب تاجر

فینگرفودها برای مراسم، جشن تولدها، دور همی‌ها بسیار عالیست.

خوب حالا طرز تهیه جیب تاجر که ساده، زیبا و خوشمزه است را خدمت شما عزیزان ارائه می‌دهیم. این غذا خیلی خوشمزه است و داخلش می‌توانید سالاد مرغ، سالاد تن ماهی، سالاد اولویه، مایه ماکارونی و … بستگی به سلیقه خودتان دارد.

ما در اینجا از سالاد مرغ استفاده می‌کنیم.

مواد لازم

  • سینه مرغ پخته شده 1 عدد
  • نان تست 1 بسته 
  • جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 2 الی 3 قاشق سر پر
  • شیر 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پودر سوخاری یا پانکو
  • خیار شور
  • ذرت
  • نمک و فلفل سیاه

ابتدا مواد میانی غذا را آماده می‌کنیم برای این منظور سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بذارید بپزد.

بعد از خنک شدن مرغ‌ها، آنها را خرد کنید و خیار شورهایی که ریز خرد کردید، جعفری ساطوری، ذرت، نمک، فلفل سیاه یا هر نوع ادویه دیگری همچون آویشن و … و سس مایونز اضافه و مخلوط نمایید.

حالا سالاد مرغ، برای داخل نان‌های تست آماده است

لبه نون تست را با چاقو از هر چهار طرف جدا نمایید و دو تا نان تست را روی هم قرار دهید و با وردنه کاملا صاف نمایید تا محکم به هم بچسبند و سپس توسط قالب گرد، قالب بزنید.

مطالعه نمایید 

طرز تهیه خوراک قارچ با سیب زمینی

حالا دو عدد تخم مرغ با همزن دستی بخوبی هم بزنید تا از حالت لختگی درآید و شیر را به آن اضافه کنید. می‌توانید کمی فلفل سیاه نیز اضافه کنید تا بوی تخم مرغ را بگیرد.

نون هایی که قالب زده‌اید را داخل مایع شیر و تخم مرغ خیس کنید و بعد داخل پودر سوخاری یا پانکو بغلطانید. سپس داخل ظرفی گود روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و نون ها را داخل روغن سرخ نمایید.

وقتی هر دو طرف نون سرخ شد و قشنگ پف کرد، وسط نان ها توخالی می‌شود. نان ها را داخل صافی قرار دهید تا روغن اضافیشان خارج شود.

سپس نان‌ها را با چاقو از وسط نصف نمایید. البته می‌توانید نصف نکنید. وقتی نان ها را نصف کنید شکیل تر می‌شوند. سپس مواد سالاد را در وسط نان قرار دهید و داخل ظرف بچینید.

گردآوری : berroz.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *