وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

قبل از خرید آجیل دستتان را خیس کنید

قبل از خرید آجیل دستتان را خیس کنید | مشخصات آجیل خوب و سالم | نکات مفید پزشکی | تغذیه سالم | اصول خرید خوب | خرید شب عید | بهترین نوع آجیل | آجیل تقلبی
قبل از خرید آجیل دستتان را خیس کنید

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: بیشترین تخلفات صورت گرفته در خصوص خشکبار استفاده از رنگ‌های غیرمجاز به منظور تازه نشان دادن محصول است.

بهار: حسین صفاری با بیان اینکه توجه به وضعیت ظاهری محصولات خشک بار از جمله آجیل از اهمیت بسیاری برخوردار است، اظهار کرد: از جمله نکاتی که توصیه می‌شود قبل از خرید خشکبار به آن توجه شود محل ارائه محصول، ابزار و وسایل کاری و بهداشت فردی فروشنده است.
وی با بیان اینکه بیشترین تخلفات صورت گرفته در خصوص خشکبار استفاده از رنگ‌های غیرمجاز به منظور تازه نشان دادن محصول است، افزود: علاوه بر این مورد استفاده از نمک برای سنگین‌تر شدن انواع آجیل و هم‌چنین استفاده از آبلیموهای کهنه برای ترش کردن خشکبار از دیگر تخلفات صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه یکی از راه‌های تشخیص تازه بودن محصول، تست رنگ آن است، ادامه داد: برای نمونه در تخمه‌های که سیاه و قهوه‌ای هستند در صورتی که انگشت خریدار کمی مرطوب باشد آثار رنگ شیمیایی رنگ به راحتی بر دست باقی می‌ماند. صفاری با تاکید بر اینکه استفاده بیش از حد از نمک در آجیل منجر به بالا رفتن فشار خون می‌شود، تصریح کرد: افرادی که مستعد بیماری‌های قلبی هستند میزان نمک مصرفی خود را کاهش داده و آجیلی که در آن از نمک کمتری استفاده شده را جایگزین آجیل‌های شور مزه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های تشخیص کهنگی و خراب بودن آجیل دو نیم کردن آن است، ادامه داد: برای نمونه در هنگام خرید بادام، پسته و فندق حتما محصول را دو قسمت کرده و مغز آن را تست کنید زیرا اگر حتی فرض کنیم محصولی تازه است مقداری از آجیل‌های قدیمی در میان آن وجود دارد که بوی کهنگی می‌دهد.

صفاری با بیان اینکه احتمال مسمومیت با مصرف آجیل‌های تاریخ مصرف گذشته وجود دارد، خاطرنشان کرد: یکی از نشانه‌های محصولات کهنه و تاریخ گذشته بروز مشکلاتی مانند اسهال و استفراغ است. وی با تاکید بر اینکه بازدید از آجیل فروشی‌ها از یک ماه گذشته آغاز شده است، اضافه کرد: در این بازدیدها تاکنون 17 کارگاه آجیل پزی به مراجع غذایی به دلیل تخلفات معرفی و هفت کارگاه نیز پلمب شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین تخلفات به دلیل استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز بوده است، خاطرنشان کرد: به شهروندان توصیه می‌شود در خرید آجیل ایام نوروز دقت کنند و مکان‌هایی را برای تهیه این محصولات مد نظر گیرند.

منبع : parsine.com

باز نشر » berroz.com

قبل از خرید آجیل دستتان را خیس کنید | مشخصات آجیل خوب و سالم | نکات مفید پزشکی | تغذیه سالم | اصول خرید خوب | خرید شب عید | بهترین نوع آجیل | آجیل تقلبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *