وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

طرز صحیح دم کردن چای

hot-black-tea
طرز صحیح دم کردن چای

چای رو میشه با چند مدل چای ترکیب کرد که از لحاظ طعم عطر و رنگ چای ایده آل بشه. چای ترجیحا الک شده باشه بهتره. چای خشک رو که تو قوری میریزیم کمی آب جوش بهش اظافه میکنیم و بعد اون آب رو خالی میکنیم تا غبار و گرد چای جدا بشه.

میشه کمی آب ریخت و چای رو گذاشت دم بکشه که این عمل باعث می شه چای زودتر دم بکشه. بر روی قوری چای میشه یک دستمال تمیز انداخت تا چای بهتر و سریعتر دم بکشه (که بعد از دم کشیدن باید اونو برداشت ). میشه به چای جهت عطر دارشدنش هل گل سرخ برگ عطر چای که از خانواده ی گیاه شمعدانی هست اضافه نمود.

 برای نگهداری چای برای مدت طولانی, بعد از دم کشیدن میشه چای رو از صافی رد کرد و تفاله ی چای رو جدا کرد و چای صاف شده رو برای مدت طولانی با همون کیفیت اولیه نگه داشت. در صورتی که چای به مرحله ی جوشیدن رسید برای جلوگیری از طعم زمخت چای میشه بهش یک یا دو حبه قند اضافه کرد. زمانی که می خواهیدچای رو در استکان برزید میتوانید در داخل استکان آب جوش بریزید و بگردانید تا باعث پایین آمدن دمای چای نشود.

منبع : پرشین وی

بازنشر » berroz.com

طرز صحیح دم کردن چای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *