بادمجان و دیابت
پژوهشگران در مطالعه ای که به تازگی درباره بادمجان که محصولی تابستانی است انجام داده اند به تاثیر این محصول در درمان بیماری صرع و دیابت پی بردند.
بادمجان و دیابت
در این مطالعه که با هدف تاثیر تغذیه در بروز تشنج انجام شد مشخص شد که بادمجان حاوی ماده ای فعال و ضد تشنج است و می تواند در درمان بیماری تشنج و دیابت موثر باشد.
همچنین مشخص شد که مصرف قندهای ساده و نوشیدنی های حاوی الکل و کافئین میتواند در میزان قند خون نوسان ایجاد کند و زمینه ای برای بروز حملهی صرع و دیابت باشد.
در واقع مبتلایان به این بیماریها برای کنترل و پیشگیری از حملات تشنجی باید برنامه غذایی منظمی داشته باشند و از مواد غذایی حاوی فیبر مانند بادمجان زیاد مصرف کنند.
پزشکان توصیه میکنند که دیابتیها بهتر است روزی نصف یک عدد بادمجان را به صورت خام برای کاهش میزان قند خون مصرف کرد.
منبع : باشگاه خبرنگاران
باز نشر : berroz.com