خانه / اخبار / اخبار مختلف / روش های تشخیص شکلات با کیفیت و بی کیفیت
داشبورد وب سایت ها اپلیکیشن ها برداشت 
 


 اعتبار شما : ‌380,758 ریال وب سایت بروزدریافت کد آگهی ویرایش گزارش وب سایت نمایش کلیک درآمد CTR معدل قیمت کلیک 30 تیر31 تیر1 مرداد2 مرداد3 مرداد4 مرداد5 مرداد6 مرداد7 مرداد8 مرداد9 مرداد10 مرداد11 مرداد12 مرداد13 مرداد14 مرداد15 مرداد16 مرداد17 مرداد18 مرداد19 مرداد20 مرداد21 مرداد22 مرداد23 مرداد24 مرداد25 مرداد26 مرداد27 مرداد28 مرداد29 مرداد جایگاه‌ شخصی سازی ستون هاخروجی ابعاد CTR CPM CPC 300x250 0.04 779 2,011 468x60 0 0 0 728x90 0.09 1,989 2,107 320x50 0.27 5,535 2,067 970x250 0.01 165 2,165 native 0 0 0 →1←نمایش محتویات نمایش 1 تا 6 از 6 نتیجه آمار وب سایت شخصی سازی ستون هاخروجی تاریخ Impr. CPM Clicks CPC total Clicks CTR درآمد 29 مرداد 1396 6,878 396 3 909 3 0.04 2,727 عملیات ها 28 مرداد 1396 19,144 190 4 909 4 0.02 3,636 عملیات ها 27 مرداد 1396 17,172 518 8 1,112 9 0.05 8,896 عملیات ها 26 مرداد 1396 17,984 218 4 980 4 0.02 3,918 عملیات ها 25 مرداد 1396 17,630 408 6 1,198 7 0.03 7,190 عملیات ها 24 مرداد 1396 18,291 294 6 897 10 0.03 5,380 عملیات ها 23 مرداد 1396 17,302 364 5 1,260 9 0.03 6,298 عملیات ها 22 مرداد 1396 17,429 170 2 1,478 3 0.01 2,955 عملیات ها 21 مرداد 1396 17,328 234 4 1,012 5 0.02 4,047 عملیات ها 20 مرداد 1396 17,610 404 6 1,185 6 0.03 7,111 عملیات ها →12345…97←نمایش محتویات نمایش 1 تا 10 از 963 نتیجه پیغام ها: تمام قیمت ها به ریال می باشد . آمارها هر ۱۰ دقیقه بروز خواهد شد. ناشر محترم، دقت داشته باشید تعداد دقیق کلیک های معتبر شما پس از بررسی مجدد و شناسایی کلیک های نامعتبر طی 24 ساعت آینده محاسبه خواهد شد. × کد نمایش اگهی کد نمایش اگهی بروز دریافت کد نمایش آگهیآگهی درون ویدیوییدریافت کد آگهی محتوا کد نمایش آگهی افکت بستن en کلیک یابانتقادات و پیشنهادات © ‌ کپی رایت ۱۳۹۴. کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به کلیک یاب می باشد.

روش های تشخیص شکلات با کیفیت و بی کیفیت

chocolates
روش های تشخیص شکلات با کیفیت و بی کیفیت

بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام می شود، به وسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاه های حرفه ای سازمان غذا و دارو آنها را رصد کنند، اما دکتر آراسب دباغ مقدم می گوید چند راه ساده وجود دارد که اگر در هنگام خرید به آنها توجه کنیم، تا حدود زیادی می توانیم محصول سالم را از ناسالم تشخیص دهیم.

در این میان به 3 محصول پرمصرف که شبهات زیادی برای تشخیص سلامت وجود دارد (شکلات، عسل و روغن زیتون) اشاره می کنم:

شکلات مرغوب از کره کاکائو و پودر کاکائو درست می شود. گاهی برخی از تولیدکنندگان به جای کره کاکائو که گرانقیمت است، از روغن های گیاهی جایگزین استفاده می کنند و روی بسته بندی محصولشان درج می کنند. این کار تخلف نیست چون تولیدکننده یک محصول با کیفیت پایین تر و با قیمت ارزان تر تولید کرده و مصرف کننده می تواند آگاهانه آن را انتخاب کند.

نشانه شکلات مرغوب چیست؟

اگر تولیدکننده روی محصول خود ننویسد که از کره کاکائو استفاده نکرده، تخلف است. معمولا به شکلات های قنادی کره کاکائو نمی زنند.

تخلف بعدی به این صورت است که پودر کاکائو کم و به جای آن شکر فراوان استفاده می کنند، باید دقت داشته باشید شکلات های باز عموما کره کاکائو ندارند و شکر فراوانی در آنها به کار رفته است. راه تشخیص این است که شکلات مرغوب در دهان بلافاصله آب می شود چون کره کاکائو در دمای 37 درجه ذوب می شود. درحالی که تصور عامه مردم این است که شکلات مرغوب باید سفت باشد و زود آب نشود.

بسیاری از شکلات های نامرغوب در آفتاب نیز آب نمی شود. از طرف دیگر، رنگ شکلات تقلبی کدر است ولی شکلات سالم براق است و چون شکر زیادی ندارد، باید ته مزه تلخی داشته باشد.

منبع : bartarinha.ir
گردآوری و بازنشر » berroz.ir

روش های تشخیص شکلات با کیفیت و بی کیفیت

درباره ی admin

همچنین ببینید

خمیر دندان برای کبد خطرناک است !

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد خمیر دندان عوارض زیادی برای کبد به همراه دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *