خانه / پزشکی / تغذیه سالم / میوه هایی که حتما باید با پوست بخوریم
داشبورد وب سایت ها اپلیکیشن ها برداشت 
 


 اعتبار شما : ‌380,758 ریال وب سایت بروزدریافت کد آگهی ویرایش گزارش وب سایت نمایش کلیک درآمد CTR معدل قیمت کلیک 30 تیر31 تیر1 مرداد2 مرداد3 مرداد4 مرداد5 مرداد6 مرداد7 مرداد8 مرداد9 مرداد10 مرداد11 مرداد12 مرداد13 مرداد14 مرداد15 مرداد16 مرداد17 مرداد18 مرداد19 مرداد20 مرداد21 مرداد22 مرداد23 مرداد24 مرداد25 مرداد26 مرداد27 مرداد28 مرداد29 مرداد جایگاه‌ شخصی سازی ستون هاخروجی ابعاد CTR CPM CPC 300x250 0.04 779 2,011 468x60 0 0 0 728x90 0.09 1,989 2,107 320x50 0.27 5,535 2,067 970x250 0.01 165 2,165 native 0 0 0 →1←نمایش محتویات نمایش 1 تا 6 از 6 نتیجه آمار وب سایت شخصی سازی ستون هاخروجی تاریخ Impr. CPM Clicks CPC total Clicks CTR درآمد 29 مرداد 1396 6,878 396 3 909 3 0.04 2,727 عملیات ها 28 مرداد 1396 19,144 190 4 909 4 0.02 3,636 عملیات ها 27 مرداد 1396 17,172 518 8 1,112 9 0.05 8,896 عملیات ها 26 مرداد 1396 17,984 218 4 980 4 0.02 3,918 عملیات ها 25 مرداد 1396 17,630 408 6 1,198 7 0.03 7,190 عملیات ها 24 مرداد 1396 18,291 294 6 897 10 0.03 5,380 عملیات ها 23 مرداد 1396 17,302 364 5 1,260 9 0.03 6,298 عملیات ها 22 مرداد 1396 17,429 170 2 1,478 3 0.01 2,955 عملیات ها 21 مرداد 1396 17,328 234 4 1,012 5 0.02 4,047 عملیات ها 20 مرداد 1396 17,610 404 6 1,185 6 0.03 7,111 عملیات ها →12345…97←نمایش محتویات نمایش 1 تا 10 از 963 نتیجه پیغام ها: تمام قیمت ها به ریال می باشد . آمارها هر ۱۰ دقیقه بروز خواهد شد. ناشر محترم، دقت داشته باشید تعداد دقیق کلیک های معتبر شما پس از بررسی مجدد و شناسایی کلیک های نامعتبر طی 24 ساعت آینده محاسبه خواهد شد. × کد نمایش اگهی کد نمایش اگهی بروز دریافت کد نمایش آگهیآگهی درون ویدیوییدریافت کد آگهی محتوا کد نمایش آگهی افکت بستن en کلیک یابانتقادات و پیشنهادات © ‌ کپی رایت ۱۳۹۴. کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به کلیک یاب می باشد.

میوه هایی که حتما باید با پوست بخوریم

fruit
میوه هایی که حتما باید با پوست بخوریم

حتما می‌پرسید چه میوه‌ها و صیفی‌هایی را باید با پوست بخوریم؟ آیا پوست موز را هم می‌توان خورد؟ پوست هندوانه چطور؟ جواب این سوال‌ها مثبت است چون پوست این خوردنی‌های سالم را نیز می‌توان خورد.

اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم در حالی که نمی‌دانیم پوستِ پرتقال نزدیک به دو برابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد. در بسیاری از میوه‌ها و صیفی‌ها پوست، مغذی‌ترین و پرخاصیت‌ترین بخش آنها محسوب می‌شود.

حتما می‌پرسید چه میوه‌ها و صیفی‌هایی را باید با پوست بخوریم؟ آیا پوست موز را هم می‌توان خورد؟ پوست هندوانه چطور؟ جواب این سوال‌ها مثبت است چون پوست این خوردنی‌های سالم را نیز می‌توان خورد. 12 نوع میوه و صیفی‌ که می‌توانید آنها را با پوست بخورید و از خواص بی‌شمار پوست آن‌ها بهره‌مند شوید معرفی شده است:

سیب

پوست سیب به اندازه‌ نیمی از کل این میوه فیبر دارد. یک سیب متوسط محتوی 9 میلی‌گرم «ویتامین ث»، 100 واحد بین‌المللی «ویتامین آ» و 200 گرم پتاسیم است که با کندن پوست آن، حدود یک سوم این مواد مغذی را دور می‌ریزید. همچنین پوست سیب چهار برابر بیش از گوشت آن «ویتامین کا» دارد که این میزان حدود 5 درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین است. پوست سیب فواید بیشتری نسبت به ویتامین‌های داخل این میوه دارد.

نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «کورسِتین» که اغلب در پوست سیب یافت می‌شود به عملکرد ریه کمک کرده و مشکلات تنفسی را به حداقل می‌رساند. این آنتی‌اکسیدان ریه را در برابر التهاب محافظت می‌کند همچنین گفته می‌شود کورستین ضمن مقابله با آسیب بافت‌های مغز از حافظه نیز مراقبت می‌کنند.

موز

پوست موز بیش از گوشت آن فیبر و پتاسیم دارد. پوست موز همچنین محتوی لوتئین است که یک آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شود. این آنتی‌اکسیدان در حفظ سلامت چشم نقش مهمی ایفا می‌کند. همچنین اسید آمینه تریپتوفان بیش از آنکه در خود میوه موز باشد در پوست آن وجود دارد. تریپتوفان با افزایش سطح هورمون «سروتونین» در بدن باعث کاهش افسردگی می‌شود. سروتونین یک ناقل عصبی در مغز است که بر خلق و خو تأثیر می‌گذارد.

از آنجا که پوست موز تلخ مزه و سفت است بسیاری از افراد آن را میل نمی‌کنند اما پوست موزهای رسیده (موزهای قهوه‌ای رنگ)، نازک‌تر و شیرین‌تر بوده و راحت‌تر جویده می‌شود. همچنین می‌توان پوست موز را چند دقیقه جوشانده تا نرم‌تر شود یا آن را در ماهی‌تابه سرخ کرد.

سیب‌زمینی

پوست سیب‌زمینی محتوی مواد مغذی بیشتری است. پوست سیب‌زمینی بسیار بیش از گوشت آن آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، ویتامین ب 6 و ویتامین ث دارد. به عنوان مثال 100 گرم پوست سیب‌زمینی نسبت به همین وزن سیب‌زمینی هفت برابر کلسیم بیشتر و 17 برابر آهن بیشتر دارد. با دور انداختن پوست سیب‌زمینی 90 درصد از آهن و نیمی از فیبر موجود در آن را دور می‌اندازید.

همچنین پوست سیب‌زمینی شیرین را فراموش نکنید، چرا که سرشار از بتاکاروتن است. این ماده در هنگام هضم شدن تبدیل به «ویتامین آ» می‌شود. این ویتامین برای سلامت سلول‌ها و تنظیم سیستم ایمنی مفید بوده و برای حفظ عملکرد اعضای بدن حیاتی است.

انبه

تحقیقات نشان می‌دهد پوست انبه محتوی ترکیباتی مشابه «رزوراترول» است که به سوزاندن و جلوگیری از تشکیل چربی‌های اشباع‌شده کمک می‌کنند. در این مطالعه گوشت میوه‌ انبه نیز مورد آزمایش قرار‌گرفت اما نتایج حاصل از آن به اندازه پوست این میوه نبود. محققان می‌گویند افرادی که می‌خواهند از خواص انبه بهره‌مند شوند باید این میوه را با پوست بخورند.

پوست انبه همچنین نسبت به گوشت آن محتوی میزان بیشتری کاروتنوئید، پلی‌فنول‌ها، امگا 3، امگا 6 و سایر اسیدهای چرب اشباع نشده است. مطالعه دیگری نشان می‌دهد ترکیباتی که میزان تجمع آن‌ها در پوست انبه بیشتر است با سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی مبارزه می‌کنند. پوست انبه همچنین محتوی کورستین است.

آناناس

آناناس محتوی «بروملین» است. این ترکیب یک آنزیم کاهنده‌ التهاب به‌ ویژه در بینی و سینوس‌هاست. نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد میزان بروملین موجود در هسته و پوست آناناس بیش از گوشت آن است. از آنجا که هضم هسته و پوست آناناس برای دستگاه گوارش انسان دشوار است، آن را داخل مخلوط‌ کن ریخته یا چند دقیقه در ماهی‌تابه تفت دهید.

کیوی

حتما شما هم سال‌ها پوست کیوی را بریده و کنار گذاشته‌اید و فقط گوشت آن را میل کرده‌اید اما باید بدانید پوشش کرکی کیوی نیز خوردنی است. در واقع پوست کیوی بیش از گوشت آن فلاونوئید، آنتی‌اکسیدان، ویتامین ث دارد. همچنین فیبر موجود در پوست کیوی دو برابر گوشت آن است. پس از این به بعد کیوی را مانند هلو گاز بزنید.

هندوانه

تمام هندوانه‌ها محتوی «سیترولین» هستند که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد. این ماده یک اسید آمینه است که برای قلب، سیستم ایمنی و سیستم گردش خون مفید است. اما جالب است بدانید که بخش اعظم این سیترولین در پوست هندوانه وجود دارد. همچنین می‌توان پوست هندوانه را همراه با گوشت آن در مخلوط کن ریخت و با اضافه کردن کمی آبلیمو میل کرد.

خوردن با پوست فقط برای میوه ها نیست در صیفی جات بادمجان هم پوستش خواص جالبی دارد .

بادمجان

این صیفی بنفش رنگ محتوی آنتی‌اکسیدان بسیار قدرتمند «ناسونین» است. این آنتی‌اکسیدان از گسترش سرطان به‌ ویژه در مغز و سایر بخش‌های سیستم عصبی جلوگیری می‌کند. پوست بادمجان همچنین محتوی «اسید کلروژنیک» است. این ترکیب شیمیایی ضمن افزایش خواص آنتی‌اکسیدان و ضد التهابی، تحمل گلوکزی را نیز افزایش می‌دهد.

منبع : به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از مشرق

بازنشر » berroz.ir

میوه هایی که حتما باید با پوست بخوریم

درباره ی admin

همچنین ببینید

روش های نگه داری از میوه

روش های نگه داری از میوه های عید !

روش های نگه داری از میوه در ایام عید خرید میوه بالا می رود و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *